Vis studentum.no som: Mobil

Par- og relasjonsterapeut

HumaNova
Sammendrag
Heltid/deltid
Oslo
1 semester
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Kontakt skolen - Oslo
Kontakt lånekassen

Par- og relasjonsterapeut

par- og relasjonsterapeut

Par- og relasjonsterapeut

Videreutdanning over ett semester for deg som er coach og/eller samtaleterapeut. Studiet inneholder elementer fra både psykosyntese- og gestaltterapi, i tillegg til Imagoterapi, Empatisk kommunikasjon, EFT (Emotional Focused Therapy) og elementer fra Creative Couple Work.

Du lærer om den viktige kommunikasjonen, nærheten og kontakten som er avgjørende for et godt parforhold. Vi ser også på hva som kan stå i veien for dette, for eksempel frykten for avvisning og redselen for å bli forlatt («Er du her for meg?»), og strategiene vi mennesker ofte tar i bruk for å slippe å kjenne på denne sårbarheten. Du lærer om tilknytningsteori, seksualitet og medavhengighet og bruker deg selv som verktøy.

Utdanningens formål er å gi deg både teoretisk og praktisk kompetanse for å kunne jobbe med klienter som par- og relasjonsterapeut eller som par- og relasjonscoach.

Utdanningens opplegg og omfang:

Undervisningen omfatter 6 x 2 dager lagt til helger i løpet av et halvt år.
Hver modul på to dager har et teoretisk tema og inneholder praktisk arbeid med ulike øvelser.

For kontakt eller mer informasjon om Par- og relasjonsterapeut, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du bør har gått vår 2-årige utdanning til samtalecoach og/eller vår samtaleterapeut-utdanning. Har du annen tilsvarende utdanning er du også velkommen til å sende oss en søknad.

Du som har et yrke hvor du jobber med relasjoner, og har en tilsvarende terapeutisk utdanning, kan søke om å bli par- og relasjonscoach. 

Kostnader

Kontakt HumaNova for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Par- og relasjonsterapeut.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

HumaNova

HumaNova

HumaNova startet som utdanningsbedrift i Malmø i 1996 og finnes i dag på fire steder: Oslo, Stockholm, Gøteborg og Malmø. Hoveddelen av vår virksomhet består av følgende diplomutdanninger; samtalecoach, samtaleterapeut, parterapeut og organisasjonskonsulent.

Om oss

Hvert år videreutdanner mennesker seg på HumaNova under ledelse av våre egne og frittstående undervisere. De som underviser ved HumaNova består blant av samtaleterapeuter, psykoterapeuter, psykiatere, og organisasjonskonsulenter hvorav flere har erfaring både fra egen praksis, næringsliv og offentlige oppdrag.

HumaNova har i løpet av sine virksomhetsår diplomert hundretalls konsulenter og psykosynteseterapeuter, og mange av dem i dag er aktive innen organisatorisk og personlig utvikling. HumaNova er en uavhengig, medarbeidereiet utdanningsbedrift med hverken politiske eller religiøse interesser.

Utdanninger: 

Vårt formål

HumaNova skal med inspirasjon, bevissthet og god vilje gjøre det mulig for mennesket å leve det livet det er skapt for å leve.

Vår visjon

En verden der hver og en får muligheten til å bli den de er.

Velkommen til HumaNova!

Vis alle utdanninger fra HumaNova

Kontaktinformasjon til HumaNova

HumaNova

Baldersgate 11
0465 Oslo

Tlf: 22 55 07 00

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Par- og relasjonsterapeut:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!