Vis studentum.no som: Mobil

Sexologist & Relationship Therapist – International Line

Sexologiskolen
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
København, Nettstudier
1 - 1,5 år (13 moduler)
Deltid
Kontakt lånekassen

Sexologist & Relationship Therapist – International Line

sexologist and couple therapist

Sexologist & Couple Therapist – International Line

Kurs i sexologi og parterapi over hele verden

Det er mulig å ta en utdanning, enten i utlandet eller i Danmark –  på engelsk. Sexologi- og parterapiutdanningene er tretten ganger i løpet av tre dager. Antall dager mellom hver gang kan planlegges etter hva som er best for begge parter. Hver klasse må bestå av 30-50 deltakere som det er opp til deg å delta på. Vi tilbyr 10 % rabatt avhengig av transport, sted og beliggenhet.

Konsultasjoner – Individuell eller par

Du vil kunne motta konsultasjoner på engelsk. Alle våre terapeuter, sexologer og parterapeuter snakker engelsk. Også i København, Århus og Oslo! Når du gjør en online bestilling vil du være i kontakt med terapeut i sexolog og parterapeuter Yazmin Fox Eisen – som har mer enn 25 års erfaring med undervisning – samt konsultasjoner innen moderne sexologi og parterapi. Terapi er også tilgjengelig online, gjennom Skype eller Facetime.

Kurs i Tantra, Meditasjon, Faste mm.
Du kan bli med på spesifikke forelesninger på engelsk, på vår “Sexologifestivalen.dk” i Århus og København. Det er også mulig å bestille en forelesning "utenfor huset" eller "in house". Med minimum 30 deltakere. Forelesninger og workshops på engelsk kan bestilles for noen timer, en dag eller som du ønsker! Mange bedrifter booker Yazmin Fox Eisen, for forelesninger både på dansk og engelsk. På grunn av en travel timeplan, vennligst kontakt oss i god tid. Priser avtales når du bestiller.

For kontakt eller mer informasjon om Sexologist & Relationship Therapist – International Line, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

The study cost is 147.000,- NOK. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sexologist & Relationship Therapist – International Line.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Sexologiskolen

Sexologiskolen

Utdanne deg til sexolog eller parterapeut

Har du interesse for seksualitet og parforhold og ønsker du å hjelpe andre til et bedre liv med seg selv og sin partner? Da kan sexolog eller parterapeut være yrket for deg. 

Sexologiskolen tilbyr en sexolog-utdanning og en parterapeut-utdanning med fokus på HELE mennesket. Skolen kjennetegnes av et høyt faglig nivå innen moderne sexologi og parterapi, samt et pensum som gjør deg forberedt til å bli en dyktig terapeut.

Dette lærer du 

Gjennom utdanningen i sexologi lærer du blant annet:

 • å gi råd om parforhold, singellivet og seksualitet 
 • å gi veiledning til kjærlighetslivet og holde foredrag om menn og kvinner og sex

Gjennom utdanningen i parterapi lærer du blant annet:

 • å veilede og gi forholdet en hjelpende hånd
 • å kunne gi veiledning når "gnisten" forsvinner, eller når vi opplever svikt, utroskap, sykdom o.l.

Det er blitt mer legitimt og mer populært å stå ved sin seksualitet og gå i parterapi. Å hjelpe andre med å finne balansen i livet er en svært givende jobb.

Sex og parterapi er ikke tabu

I dag benytter mange seg av både sexologer og parterapeuter, og parforholdsproblemer er ikke lengre tabulagte. Nettopp derfor blir det stadig mer behov for velutdannede sexologer og parterapeuter fra Sexologiskolen. Sexologiutdanningen og parterapiutdanningen gir deg et sterkt profesjonelt fundament.

Kjent sexolog, Yazmin Fox, underviser og grunnlegger

Yazmin Fox er grunnlegger av Sexologiskolen og har mange års erfaring som underviser. Hun underviser også på Sexologiskolens utdannelser.

Yazmin er utdannet i allmenn og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet, psykologisk fakultet. Ved siden av å undervise på Sexologiskolen, arbeider hun daglig som sexolog og parterapeut med individuell rådgivning og parterapi.

Sexolog Yazmin Fox i media

Yazmin er forfatter til DVDen "Erotisk Tantra – din guide til et bedre sexliv" og gjestelærer på Gøteborg Universitet. Hun har dessuten jobbet med radio både for Danmarks Radio P1 og P3, samt skrevet artikler for Berlingske Tidende, Tidens Kvinder, Gravid og Alt for Damerne. Medvirket i februar og mai måned også i DR "Ha det godt".

Sexologiskolen satser på det nordiske forum, på nettverk og på samarbeid. Studentene vil derfor møte de vi synes er det beste foreleserne fra Danmark såvel som fra de øvrige nordiske landene.

Du finner Sexologiskolen i 7 Byer

København, Aarhus, Nuuk, Oslo, Stockholm, Reykjavik og Torshavn. Fordelt på 6 nordiske land: Danmark, Norge, Sverige, Island, Færøyene og Grønland. Pluss den Internasjonale linjen, Sexologist and Couple Therapist.

Sexologiskolen har i alt 18 utdannelser

De utgjør til sammen 14 års studier. Du kan studer de to hovedutdannelsene Sexolog og Parterapeut i alle 7 byer, og den internasjonale linjen på engelsk i København. Spesialistutdannelsene studeres i København + Oslo.

Sexologiskolen tilbyr spesialistutdannelser

Gjennomfører du begge utdanningene samtidig får du en bred faglig kunnskap innen sex og parterapi, som du med fordel kan bygge på med én eller flere av Sexologiskolens spesialistutdannelser. 

Opptakskrav

Det vektlegges at man er et empatisk, balansert menneske, med et lyst hode, så man kan lese pensum og løse oppgavene. Det er også viktig at man har den rette motivasjon for å ta utdanningene, med et ønske om å hjelpe andre mennesker gjennom viten, terapi, rådgivning, formidling og behandling. 

Gratis introduksjonskvelder med sexologisk emne & åpent hus

Sexologiskolen holder løpende gratis informasjonsmøter, hvor vi forteller om skolens utdannelser. Her vil du møte skolens ledelse, og få mulighet til å stille alle spørsmål du måtte ha om utdanningene. Du finner datoer for de neste introduksjonskveldene på våre hjemmesider. Utdanningene til parterapeut og sexolog, samt spesialistutdanningene, har oppstart hver sensommer/høst.

Åpent hus

Sexologiskolen arrangerer i løpet av året noen tilfeller med Åpent hus hvor sexologenes hovedoppgaver presenteres.

Delta på gratis intro-webinar med Yazmin Fox fra Sexologiskolen eller åpent hus

Både Sexolog og Parterapeut er på hver 13 Moduler á 3 dager (fredag-lørdag-søndag)

Vil du vite mer om våre utdanninger? Kontakt Sexologiskolen i dag!

  Vis alle utdanninger fra Sexologiskolen

  Kontaktinformasjon til Sexologiskolen

  Sexologiskolen  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sexologist & Relationship Therapist – International Line:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!