Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi, teknologi og innovasjon

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Oslo
Ja

Økonomi, teknologi og innovasjon

økonomi, teknologi og innovasjon

Økonomi, teknologi og innovasjon

Ønsker du å studere noe som gir deg ettertraktet kompetanse innen ledelse, økonomi, regnskap og innkjøp?

Med en Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon kvalifiseres du til stillinger innen de tradisjonelle, økonomiske og administrative fagområdene. Men det spesielle med dette studiet, er at du også blir særskilt kompetent til å jobbe med utvikling av nye digitale tjenester, digital forretningsutvikling og digital innovasjon.

Studiet gir deg en bred kompetanse innen det økonomisk-administrative fagfeltet med spesialisering innen tjenesteutvikling og innovasjon. Du utdannes til å bli en nøkkelperson innen moderne tjenesteindustri og vil få en god forståelse for forretningsutvikling, digital strategi og digitalisering.

Kombinasjonen av nytt og tradisjonelt gir deg ikke bare et fortrinn på arbeidsmarkedet når du skal ut i jobb, men en utdanning skreddersydd for fremtidens arbeidsmarked.

Hva lærer du?

Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon gir deg en tverrfaglig kompetanse innen fremtidig tjenesteindustri. Du vil lære hvordan organisasjoner ledes og styres for å skape verdi for kunder kunder og samfunnet som helhet.

Du vil også lære om programmering og utvikling av forretningssystemer. Til slutt vil du lære hvordan du skal utvikle og implementere innovasjonsprosjekter med fokus på nye tjenester samfunnet har bruk for.

Temaer vi vil gå i dybden på i løpet av din studietid hos oss inkluderer:

 • Økonomistyring
 • Digital strategi og forretningsutvikling
 • Investering og finansiering
 • Data Science
 • Organisasjon og ledelse
 • Bedriftsøkonomi

Studiet er praktisk lagt opp og du vil jobbe mye med reelle caser fra arbeidslivet i løpet av studietiden. Etter fullført utdannelse vil du ha verdifull kunnskap om tjenesteinnovasjon som vil være med på å gjøre deg til en attraktiv kandidat blant landets arbeidsgivere.

Du vil også ha flere mastermuligheter skulle du ønske å utvide kompetansen din, både i inn- og utland.

For kontakt eller mer informasjon om Økonomi, teknologi og innovasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon kvalifiserer deg til en rekke spennende roller i både privat og offentlig sektor.

Du vil kunne påta deg lederroller innen økonomiske og administrative fagområder, og du vil ha kompetansen som må til for å skape nye og verdifulle tjenester som kommer både samfunn og bedrift til gode.

Eksempler på fagområder du kan jobbe innenfor er:

 • Ledelse med fokus på digitalisering og innovasjonsutvikling
 • Konsulent innen digitaliseringsprosjekter og omstillingsprosesser
 • Innkjøpsledelse
 • Regnskap
 • Digital forretningsutvikling
 • Digital innovasjon

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Kostnader

70 600 per år.

1900 kr registreringsavgift. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi, teknologi og innovasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi, teknologi og innovasjon:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!