Vis studentum.no som: Mobil

Vidareutdanning i musikk

Høgskulen i Volda
Sammendrag
Kortere studier
Volda
1 semester
Deltid
Høst
Klasserom

Vidareutdanning i musikk

Vidareutdanning i musikk bygger på Årsstudium i musikk ved Høgskulen i Volda. Studiet rettar seg mot utøvande og pedagogisk verksemd, og gir relevant kompetanse til lærarar innanfor faget, både i grunnskulen og i kulturskulen, eller andre yrkesgrupper som arbeider med formidling av musikk.

Studentane skal utvikle haldningar, kunnskapar, ferdigheiter og handlingskompetanse i musikk, gjennom arbeid med eitt eller fleire av fylgjande hovudområde: arrangering, utøving og formidling og ensembleleiing.

Høgskulen i Volda

Velkomen til Høgskulen i Volda 

Midt imellom fjord og fjell finn du studiebygda Volda. Med sine 4500 studentar og 350 tilsette er Høgskulen i Volda den største utdanningsinstitusjonen mellom Bergen og Trondheim. Volda er kjent for aktive studentar, og høgskulen tilbyr nokre av landets leiande medieutdanningar og tradisjonsrike lærarutdanningar.

Aktiv fritid i Volda

Dersom du trivst i naturen, har du uendeleg mykje å glede deg til som student i Volda! Område byr på utallige naturopplevingar og du har også mange innandørs tilbod å velje mellom. Og årlege festivalar som X2 Festivalen og Den Norske Dokumentarfilmfestivalen trekk fleire tusen besøkande til bygda.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen i Volda

Kontaktinformasjon til Høgskulen i Volda

Høgskulen i Volda

Joplassvegen 11
6101 Volda

Tlf: 70 07 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!