Doktorgrad

Ph.d. i anvendt økologi og bioteknologi

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Ph.d. i anvendt økologi og bioteknologi

Doktorgradsprogrammet i anvendt økologi og bioteknologi er tverrfaglig og bidrar til øket kunnskap om bærekraftig produksjon, bruk og forvaltning av biologiske ressurser. Med biologiske ressurser menes i denne sammenhengen skog, husdyr, avlinger og andre kultiverte planter, kulturlandskap, vilt, fisk, mikroorganismer og andre biologiske produkter og tjenester innen jordbruk, skogbruk, vilt og akvatiske systemer.

Du kan velge mellom to spesialiseringer; anvendt økologi eller bioteknologi. I spesialiseringen i anvendt økologi fokuseres det på høsting og registrering av biologiske ressurser ut fra økologisk forståelse, mens det i spesialiseringen i bioteknologi fokuseres på utvikling av biologiske ressurser og tjenester ut fra en forståelse av organismer, vev og celler, inkludert deres komponenter og makromolekyler.

I fellesskap adresserer de to spesialiseringene lokale og globale utfordringer angående miljø, matproduksjon og bærekraft. Vårt mål er å utdanne innovative Doktorgradskandidater som kan styrke forvaltningen av naturen, fra beskyttelse av biodiversitet til innovasjon relatert til bærekraftig kommersialisering av biologiske ressurser for kommende generasjoner.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Evenstad
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights