Vis studentum.no som: Mobil

Digital markedsføring

Fagskolen Kristiania
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
1 år
Deltid
Ja
Oppstart: Januar - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Digital markedsføring

fagskoleutdanning digital markedsføring

Digital markedsføring – Fagskolen Kristiania på nett

Ønsker du å jobbe med markedsføring på nett? Da er dette studiet for deg!

I dag starter de aller fleste kjøpsprosessen på internett. For å lykkes med digital markedsføring, kreves det tilstedeværelse og god synlighet i digitale kanaler, og evne til å kommunisere effektiv med kundene gjennom hele kjøpsprosessen.

Digital markedsføring er en yrkesrettet praktisk utdanning innen markedsføring og produksjon av innhold tilulike digitale flater.Utdanningengir en breddeinnføring i fagområdet, og gir deg kompetanse i god og målrettet bruk av bedriftens egne og betalte kanaler. 

Med denne utdanningen vil du være en aktuell kandidat hos private og offentlige bedrifter, mediebyråer, reklamebyråer og andre bransjer hvor markedsføring står sentralt.

Hva lærer du?

Som en del av studiet vil du blant annet lære å utforme nettsider og spre budskap gjennom digitale kanaler, deriblant e-post, søkemotorer og sosiale medier. 

Du vil bli kjent med sentrale begrep og modeller innen markedsføringsfaget, lære å produsere innhold til ulike digitale kanaler og å bruke utvalgte digitale verktøy og kanaler. 

Gjennom studieåret vil du jobbe med praktiske caseoppgaver, møte forelesere fra bransjen, og lære hva som kreves for å lykkes med markedsføring på nett.

Du vil blant annet få en innføring i: 

 • Innholdsmarkedsføring
 • SEO og annonsering på digitale plattformer
 • Mål, analyse, lønnsomhet og budsjett
 • Digital strategi

For kontakt eller mer informasjon om Digital markedsføring, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å bli tatt opp som student på Digital markedsføring må du oppfylle ett av følgende opptakskrav:

 • Fullført og bestått videregående opplæring, herunder generell studiekompetanse eller fagbrev/svennebrev.

ELLER

 • Realkompetanse for fagskole:
  • Minimum 23 år i løpet av opptaksåret
  • Dokumentere 3 års fulltids arbeidserfaring, herunder regnes lønnet/ulønnet arbeid, verneplikt, folkehøyskole og frivillig arbeid/tjeneste
  • Arbeidsattester må inneholde start og sluttdato samt stillingsprosent/timeantall
  • Dokumentere norskkunnskaper fra grunnskole, videregående skole, norsk på høyere nivå eller norskprøve B2 for innvandrere fra Vox

Usikker på om du oppfyller opptakskravene? Kontakt Fagskolen Kristiania, så hjelper de deg med å finne ut av det.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning (30 studiepoeng).

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Digital markedsføring.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Fagskolen Kristiania

fagskolen kristiania

Fagskolen Kristiania - Praktiske studier tett på arbeidslivet

På Fagskolen Kristianias ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget under hele utdanningen. Vi tilbyr stedbaserte studier innen design, kommunikasjon og teknologi. Nå tilbyr vi også fagskolestudier på nett innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon, markedsføring og IT.

I mange yrker er det viktigere at du har fingerspissfølelse og har opparbeidet deg praktisk erfaring gjennom utdannelsen, enn at du har pugget teoretiske lærebøker og hørt på forelesninger.

På Fagskolen Kristiania arbeider du gjennom hele utdannelsen med praktiske øvingsoppgaver slik at du får trent deg opp i faget. Enten du vil bli interiørdesigner, filmprodusent, festivalkoordinator, eller drømmer om å bli tekstforfatter eller illustratør, så møter du lærerne som selv har lang bransjeerfaring. Det sikrer nærheten mellom utdanning og arbeidsliv.

Dessuten vet lærerne hva som skal til for at du skal bli en dyktig yrkesutøver. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransje- og yrkesnære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant for deg, og deg relevant på arbeidsmarkedet.

Hva er en fagskoleutdanning

En fagskoleutdanning er en høyere yrkesutdanning som bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse og har et omfang på ett til to år.

Undervisningen foregår i mindre klasser der du arbeider med virkelighetsnære utfordringer, hvor prosjektarbeid er en viktig arbeidsform.

Bachelormuligheter

Etter fullført fagskoleutdanning kan du dra til utlandet og studere videre for å ta en internasjonal bachelorgrad, via vår samarbeidspartner Education Link.

Kombinasjonen av en norsk, bransjeorientert fagskoleutdanning og en akademisk grad i utlandet, gir deg en unik kunnskap og solid kompetanse. Du vil få en personlig og faglig utvikling, internasjonalt nettverk og ikke minst internasjonal erfaring og venner for livet.

For deg som har fullført visse fagskolestudier hos oss er det også mulig å søke innpass på 2. året på noen av våre bachelorstudier. Dette gjelder kun enkelte fagskolestudier og bachelorutdanninger.

Vi gjør oppmerksom på at du kan måtte ta eksamener/emner i tillegg. For mer informasjon om bachelormuligheter kan du ta kontakt med våre studentambassadører.

Mastermuligheter med fagskoleutdanning

Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav.

Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet.

Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.

Vis alle utdanninger fra Fagskolen Kristiania

Kontaktinformasjon til Fagskolen Kristiania

Fagskolen KristianiaVil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Digital markedsføring:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!