Vis studentum.no som: Mobil

JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Diploma 1 år / Bachelor 3 år
Universitet og høgskole
Ja

JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney

sangere og lydproduksjon

Studere i utlandet på JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney

Kreativt og inspirerende miljø | Topputrustede lokaler | Tre spennende campus

JMC ble grunnlagt i 1982 i Sydney, av John Martin Cass, med ambisjonen om å skape utdanninger som leder frem til et kvalifisert yrkesliv innen underholdningsindustrien. JMC Academy er Australias første private- og mest fremgangsrike college innen musikk, film, tv og digitale medier.

Med de seneste verktøyene innen respektive område, et engasjert team av akademikere og bransjefolk samt mengder av førsteklasses forelesninger, beviser JMC at det holdes en høy standard på utdanningene. Alt for å gi studentene best mulig grunnlag innen sitt område, slik at de kan sette sine egne avtrykk innen industrien.

Programmene er bygget opp slik at alle aspekter av industrien dekkes i respektive utdanning. Det er viktig at studentene forstår hver del av industrien, samt sin egen rolle innen denne. Når studentene er ferdig utdannet og skal forlate skolen, gjøres dette med all den kunnskapen og ferdighetene utdanningen har ledet frem til. På JMC tilbys seks programmer der du kan ta Diploma, en Associate’s Degree eller en Bachelor’s Degree.

gitarister

Campus

JMC har tre ulike campus: Sydney, Melbourne og Brisbane. Her tilbys en rekke ulike programmer innen den kreative industrien.

Sydney

Sydney er Australias største by med cirka 4 millioner innbyggere. Velger du å studere her, vil du neppe kjede deg på fritiden! Sydney har 37 ulike strender – de fleste av dem under 30 minutter unna sentrum. Enten du vil være turist, shoppe eller bare sette deg ned og spise godt, så har Sydney alt.

JMC Academys campus har en perfekt beliggenhet i Surrey Hills, som gir en bra pendlingsavstand inn til Sydney. 

Melbourne

Melbourne er Australias nest største by, med cirka 3,5 millioner innbyggere. Med sine store kjøpesentre og eksklusive butikker, anses Melbourne som Australias shoppingby nr. 1. I 1984 kåret Population Growth Council  Melbourne til ”The worlds most liveable city”. Melbourne er dessuten Australias fremste universitetsby, og er dermed et perfekt valg for deg som vil leve studentlivet fullt ut.

Brisbane

Brisbane er en by i vekst, og har raskt blitt en destinasjon for studenter og entreprenører. Brisbane har en avslappet atmosfære, samt en rekke museer, konsertsaler, teatre og kinoer. Perfekt for deg som søker et rolig studentliv med tilgang til mye kultur. JMCs campus ligger midt i byen, hvilket gjør det enkelt for deg å ta deg dit du ønsker via buss eller tog.

For kontakt eller mer informasjon om JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

 • Creative Media Production
 • Digital Arts
 • Film & TV Production
 • Game Development
 • Graphic Design
 • Music & Performance
 • Music Business & Management
 • Music Production & Audio

Opptakskrav/Søknad

EduPlanet hjelper deg med å søke på JMC Academy helt kostnadsfritt! 

Opptak: Audition/Portefølje
Semestersystem: Trimester
Startperioder: Sept, juni, feb
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: Minst 4 i Eng VG1/ 6.0 IELTS

Utdanninger

 • Diploma 1 år
 • Bachelor 3 år

Innkvartering

JMC Academy har ingen boliger på campus, men skolen kan hjelpe deg med å finne passende bosted i nærheten av campus. Eksempel på ulike bosted er hostell, vertsfamilie, leilighet eller delt leilighet. Kostnaden for å bo i Sydney, Melbourne eller Brisbane avhenger mye av studentens livsstil, valg av bosted og hverdagslige utgifter.

Kostnader

Samtlige studieretninger utenom Media*:

Bachelor’s Degree (2-3 år): AUD 63 600
Diploma: AUD 21 200
Registreringsavgift: AUD 150

*Media

Certificate IIII: AUD 2 750

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!