Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1,5 til 2 år
Master, 2 år
Kontakt lånekassen

Internasjonal MSc i ledelse

master i ledelse

Internasjonal master i ledelse

Den internasjonale masteren i ledelse er en av de beste masterutdanningene i verden (nr. 30 i hele verden i henhold til Financial Times-rangering). Dette er et svært selektivt program med et sterkt internasjonalt omfang som tilbyr deg en utdannelse med høy kvalitet innen Business.

Dette programmet tilbyr et balansert perspektiv på virksomheter, så vel som muligheten til å velge en av fire store hovedfag: 

  • Corporate Finance
  • Entreprenørskap og innovasjon
  • Markedsføring
  • Strategi og rådgiving 

Studiet undervises på engelsk og er designet for å gi deg relevant praktisk og akademisk kunnskap som kreves for en internasjonal karriere. I løpet av utdanningen vil du tilegne deg dype analytiske ferdigheter med anvendt læring, både prosjekt- og casebasert. Du vil berike din forståelse av globale forretningsutfordringer i den obligatoriske blokken International Management-kurs.

For kontakt eller mer informasjon om Internasjonal MSc i ledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Dette studiet er for nyutdannede innen Business eller økonomi med høy akademisk status som søker å styrke sin kunnskap innen ledelse og forberede seg på internasjonale karrierer.

Nyutdannede med mindre enn 2 års yrkeserfaring. Internasjonal erfaring (utveksling, sommerskole eller praksisplass i utlandet). Fremmedspråk og fritidsaktiviteter verdsettes høyt av Admissions Jury.

Kostnader

Ta kontakt med skolen for informasjon om studiekostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Internasjonal MSc i ledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Internasjonal MSc i ledelse:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!