Anne Cunningham Winter; Data Scientist/Business Controller, Redd Barna

Møt Anne Cunningham Winter i Redd Barna og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Som Data Scientist / Business Controller får jeg være en del av to team; et analyse team i markedsavdelingen og et Controller team i økonomiavdelingen. Sammen med analyse-teamet jobber jeg med å samle data fra våre CRM- og økonomisystemer, sammenstille datasett og analyser for å hjelpe beslutningstakerne i markedsavdelingen til å ta gode datadrevne beslutninger. I tillegg bruker jeg ca. 30% av tiden min på å støtte økonomiavdelingen med tallgrunnlag for rapportering.

 

Se utdanninger i markedsføring her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det å fremstille tall på en måte som gir innsikt og som skaper engasjement er noe vi hele tiden streber etter å få til. Dette er utfordrende, men det er utrolig tilfredsstillende når man endelig kan dele innsikt og ser hvilke resultater vi på den måten kan skape sammen. For eksempel jobber jeg og teamet mitt akkurat nå med å utvikle Power BI rapporter for markedsavdelingen for å gi bedre oversikt og innsikt i dataene vi sitter på.

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

I aller størst grad har min utdanning lært meg å lære. Utvikling i systemer og metoder endrer seg raskt og derfor er det viktigste jeg tar med meg fra skolebenken teknikker for læring og all mestringen jeg har kjent på gjennom studiene.

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

I Redd Barna har jeg kollegaer og ledere som er investerte i min personlige og profesjonelle utvikling og dette setter jeg enormt stor pris på. Teamene jeg jobber i er svært faglig sterke og det er ekstra gøy å lære fra og jobbe med så flinke folk.

Sist, men ikke minst, har jeg god fleksibilitet i arbeidshverdagen som jeg anser som gull verdt.

På hvilke måter er Redd Barna en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Redd Barna er en organisasjon som jobber for å gjøre verden til et bedre sted for barn. Her får jeg være med på å hjelpe de barna som trenger det aller mest, på den måten jeg kan bidra. Som ansatt opplever jeg å få den oppfølging og utviklingen jeg trenger for å gjøre en god jobb. Jeg syns også at vi har mange gode ansattfordeler som rabatter i ulike forretninger, sommertid og fine lokaler å jobbe i.

Møt andre medarbeidere fra Redd Barna


Annonser