Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Studere i Arendal

Arendal - En typisk sørlandsby. Arendals hovedattraksjon er de mange uterestaurantene som du kan finne rundt havnen Pollen. Her strømmer folk til for å nyte god mat og drikke på sene sommerkvelder. I den gamle bydelen Tyholmen kan du se velbevarte trehus, trange smau og sjarmerende butikker. Arendal har fått Europe-Nostraprisen for å ha bevart Tyholmen.  Arendal er en typisk sørlandsby med små hus, trange gater og utsikt mot havet. Mange kommer til Arendal om sommeren for å utnytte de gode sjøforholdene som Arendal har å tilby.  
Filtrer etter
Fagområde
Utdanningstype
Arendal
Utdanningsform
Vis alle filter
Viser 1-20 av 22 treff
1
2
Annonser

Populære kategorier

Places within Arendal

Ta en utdannelse i Arendal

Arendals hovedattraksjon er de mange uterestaurantene som du kan finne rundt havnen Pollen. Her strømmer folk til for å nyte god mat og drikke på sene sommerkvelder. I den gamle bydelen Tyholmen kan du se velbevarte trehus, trange smau og sjarmerende butikker. Arendal har fått Europe-Nostraprisen for å ha bevart Tyholmen.  Arendal er en typisk sørlandsby med små hus, trange gater og utsikt mot havet. Mange kommer til Arendal om sommeren for å utnytte de gode sjøforholdene som Arendal har å tilby.  

Aust - Agders hovedstad

Arendal ligger i Aust-Agder fylke ved Nidelvas utløp, og er Aust - Agders hovedstad. Sentrum er oversiktlig og ligger rundt den fine havna Pollen. Byen har en flott skjærgårdskyst som er innskåret av flere sund og viker med en del større øyer. Dette innleder til Arendal har en innholdsrik historie som strekker seg tilbake til 1400-tallet, og du kan tydelig se preg fra bronsealderen og vikingtiden i flere distrikter i Arendal. Arendals beliggenhet kan tilby et aktivt båt - og vannsportmiljø. Nidelva gir gode naturopplevelser med fiske, kano og mange fritidsaktiviteter, samt underholdning og kulturelle opplevelser. For deg som er et friluftsmenneske er det gode naturforhold, om sommeren kan du nyte solen i sjarmerende viker og flotte strender.

Studentliv

Året rundt er det god stemming i Arendal - her kan du finne alt fra Arendalspils og fargeglade cocktail drinker. Om sommeren blir det arrangert seilregattaer og VM i offshore, i tillegg til et yrende sommerliv fra festivaldeltagere. Arendal arrangerer et antall store festivaler,og den mest kjente av dem Hovefestivalen tiltrekker seg mange tilskuere hvert år. Det finnes mange studentaktiviteter du kan ta del i om det er strikking eller sjøsport kan Arendal tilfredsstille dine behov.

Studentboliger

Det er rimelig enkelt å finne et sted å bo enten gjennom Studentsamskipnaden Agder eller på det private markedet. 

Studier i Arendal

>> Fagskoler i Arendal

>> Universitet/Høgskole i Arendal