Master

Master i økonomi og ledelse – siviløkonom 2-årig

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i økonomi og ledelse – siviløkonom 2-årig

Skaff deg spesialkompetanse i klinisk optometri og synsvitenskap med fordypning innen ortoptikk og pediatrisk optometri eller allmennoptometri. En master i optometri og synsvitenskap vil øke din kompetanse som optiker, slik at du kan ta en utvidet klinisk rolle innen øye- og synshelse i samarbeid med andre profesjoner i helsevesenet.

Det er et økende behov for optikere med spesiell kompetanse til å avdekke og behandle synsavvik hos barn. I tillegg er det en stadig økning i andel eldre i befolkningen, som øker behov for at optikere i større grad kan følge opp synssavvik og avdekke sykdomstilstander i øynene hos voksne. Begge fordypningene vil gjøre deg kvalifisert til å søke om bransjeintern spesialisering i Norges optikerforbund.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights