Master i kulturstudier

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Master
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen

Master i kulturstudier

Master i kulturstudier passer for deg som vil gjøre karriere i kultursektoren og for deg som er lærer og ønsker lektorkompetanse. Studiet gir deg innsikt i sentrale temaer innen kultur og moderne samfunnsliv.

Er du interessert i å skaffe deg en dypere innsikt i sentrale temaer innen kultur og moderne samfunnsliv? Kanskje vil du undersøke hvordan nye medier og nye kulturytringer preger oppveksten til nye generasjoner? Kanskje du vil finne ut hvordan aktuell kulturpolitikk oppleves og oppfattes i et multikulturelt Norge? Eller kanskje du ønsker å fordype deg i temaer som nye kunstnerroller, identitet, kulturledelse, globalisering, barndom, natur eller kropp og kjønn?

På master i kulturstudier får du mulighet til å ta et dypdykk i dette, og mange flere temaer. Master i kulturstudier kan søkes av de med kultur- eller kunstbakgrunn, av humanister og de med relevant samfunnsvitenskapelig bakgrunn eller lærerutdanning. Masterstudiet har to poler: Kulturanalyse og kultursektor. Studiet forbereder deg både til arbeid i kultursektoren og til akademisk forskning.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!