Vis studentum.no som: Mobil

Utviklingsstudier i Vietnam

Kulturstudier
Sammendrag
Universitet og høgskole
Hoi An
1 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Utviklingsstudier i Vietnam

Studere Utviklingsstudier i Vietnam

Vil du studere i Vietnam et semester? OsloMet tilbyr et semester med introduksjon til Utviklingsstudier i Hoi An, Vietnam. Du får tilleggspoeng, 30 studiepoeng, lånekassefinansiering, fantastiske opplevelser og venner for livet.

Studiet gir en tverrfaglig innføring i internasjonale relasjoner og utviklingslandenes situasjon. I tillegg kommer førstehåndskunnskapen fra å studere og leve i et land som har vært gjennom store politiske reformer og omveltninger.

Viktige temaer

  • Når er man fattig?
  • Hva er utvikling?
  • Utvikling i Vietnam og Sørøstasia
  • Globalisering; historie og økonomi
  • Politiske styresett og menneskerettigheter
  • Kultur-, kjønns- og religionstematikk
  • Utdanning
  • Demografi og migrasjon
  • Lokalt og internasjonalt arbeid for fattigdomsreduksjon

Utviklingsstudier 1 gir et helhetlig grunnlag for årsaksforklaringer, kritisk analyse og reflekterte vurderinger og fungerer godt som en introduksjon til utviklingsstudier.  På Utviklingsstudier 1 vil du få muligheten til å gjøre et lite feltstudium og høste verdifull erfaring hvis du ønsker å jobbe med internasjonale spørsmål i fremtiden.

Semester, årsstudium eller bachelorgrad?

Studiet gir 30 studiepoeng som kan inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole.

Hvis du fortsetter på Utviklingsstudier 2 i Ghana har du årsstudium i utviklingsstudier og mulighet til å søke opptak på andre året av bachelorprogrammet i utviklingsstudier ved OsloMet.

Feltstudier

Målet for studiet er at akademisk teori skal levendegjøres, og brynes mot det du selv opplever i Vietnam. Dette skjer på ditt eget initiativ, men også organisert som feltstudier, der vi legger til rette for at du skal få kjennskap til konkrete og aktuelle eksempler som utfordrer de abstrakte begrepene forskerne strever med i sine bøker og forelesninger.

Korona

Vi har godt håp om at reiserestriksjonene heves lenge før studiestart 5. september 2022. Meld deg på uforpliktende, så holder vi deg oppdatert.

Studiet tilbys av OsloMet. Kulturstudier har ansvar for informasjon og praktisk tilretteleggingen.

For kontakt eller mer informasjon om Utviklingsstudier i Vietnam, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Når du søker må du fylle ut et søknadsskjema. Kontakt skolen for mer informasjon om skjema og søknadsprosess. 

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender vi deg tilbud om studieplass. 

Hvorfor velge Kulturstudier?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Friår med mening

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Utviklingsstudier i Vietnam.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Studere i Asia, Afrika og Latin-Amerika | Kulturstudier

Vi gjør det enkelt og trygt å studere i utlandet - ett semester, studieår eller bachelor. Sammen med norske og utenlandske universiteter tilbyr vi engelskspråklige studier jorda rundt, med lånekassestøtte, studiepoeng og bolig.

Dette er Kulturstudier

Kulturstudier tilbyr semesterstudier innen samfunnsvitenskap og humaniora ved våre vakre studiesteder i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Mer enn 8000 studenter har til nå gjennomført våre studier.

Med unntak av Buenos Aires er alle studiesentrene lokalisert i mellomstore byer. Stedene har vi valgt med henblikk på blant annet infrastruktur, lokal universitetspartner, trygghet og kulturell interesse. Her har vi personale som legger til rette for at ditt studieopphold skal bli interessant, morsomt og faglig utbytterikt.

Våre studenter får oppleve de beste foreleserne og seminarlærerne fra hele verden. Vi er svært stolte av vår dyktige undervisningsstab, som hvert semester sikrer at du som student får maksimalt utbytte av dine studier.

Historie

Kulturstudier ble startet i 1997 av en gruppe samfunnsvitere og humanister fra Universitetet i Oslo. Grunntanken har siden starten vært å tilby undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på studiesteder som byr på opplevelser som levendegjør og utfordrer det akademiske innholdet. Foruten gjennomgående svært godt faglig utbytte og nye venner sitter studentene igjen med erfaringer fra en annen kultur som mange vender tilbake til.

Kulturstudier har i dag kontorer i 7 land. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har representasjonskontorer i Stockholm, Buenos Aires, Pokhara, Hoi An, San Isidro og Cape Coast.

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Borger Withs gate 9
0482 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Utviklingsstudier i Vietnam:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!