Vis studentum.no som: Mobil

Cultural and Digital Diplomacy, Roma

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
1 år
Master, 2 år
Oppstart: November 2018 - Roma
Ja

Cultural and Digital Diplomacy, Roma

master i diplomati - italia

Master in Cultural and Digital Diplomacy

Masterprogrammet i kulturell og digital diplomati er primært rettet mot studenter med faglig eller semi-faglig erfaring innen kunst, kultur og/eller diplomatiske institusjoner, og som ønsker en dypere kunnskap – med en internasjonal strategisk tilnærming – til disse feltene.

Studiet er strukturert rundt to hovedområder: Kulturell diplomati og Soft Power; Digital diplomati. 

Læringsmål

Masteren har som mål å skape kvalifiserte fagfolk. Studentene vil få grundig kunnskap om hva offentlig og kulturell diplomati er, både hva gjelder det tradisjonelle konseptet med internasjonale relasjoner og den raskt utviklende bruken av "soft power" (digital diplomati). 

Studentene vil også oppnå profesjonelle ferdigheter i kommunikasjonsstrategier, som vil være nyttige for å styrke rollene til kultur, kunst og underholdning som "soft powers". Under feltprosjektene blir studentene oppfordret til å forme egne ideer som vil bidra til utviklingen av arbeidet.

Internship

Masterprogrammet inkluderer internship (praksisplass) i enten nasjonale eller internasjonale institusjoner og organisasjoner eller i store selskaper og konsulentfirmaer.

Varighet

November 2018 – Oktober 2019

Opptakskrav/Søknad

GENERELLE OPPTAKSKRAV

  1. Fullført bachelorgrad eller studier tilsvarende 3 år (180 studiepoeng)
  2. Utdanningen må være fullført før studiestart
  3. Università Cattolica vil evaluere kandidatenes akademiske og personlige bakgrunn, og avgjøre om de møter de spesifikke kravene for opptak til det valgte studieprogrammet.

PROGRAMSPESIFIKKE FORKUNNSKAPER

  1. Kandidater som best passer til dette studieprogrammet har en bachelor eller minimum 3 år med studier innen disiplinene Politikk, Internasjonale relasjoner, Internasjonal juss, Humaniora, Visuell og utøvende kunst, Kunstledelse etc.
  2. Università Cattolica vil evaluere kandidatenes akademiske og personlige bakgrunn, og avgjøre om de møter de spesifikke kravene for opptak til det valgte studieprogrammet;
  3. Yrkeserfaring fra sosialt eller politisk arbeid, offentlig administrasjon, ideelle organisasjoner etc. vil bli positivt evaluert.

Språkferdigheter

Søkere som ikke har engelsk som morsmål må enten ha: 

  1. TOEFL iBT med score på minst 80, eller 
  2. Academic IELTS med score på minst 6.0, eller 
  3. Fullført en grad undervist på engelsk. 

Studiefakta, Tittel m.m

1-årig mastergrad (60 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Cultural and Digital Diplomacy, Roma.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningen og for et globalt nettverk.

På Cattolica er mulighetene nesten uendelige: her tilbys en imponerende bredde av innovative studieprogrammer innen feltene Economics & Business, Accounting & Finance, Agriculture, Psychology and Linguistics, samt Philosophy and the Arts.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfæren og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten, kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Cultural and Digital Diplomacy, Roma:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!