Sammendrag
Master
Milano
2 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Klasserom

Innovation and technology management

Master i innovasjon, teknologi og ledelse

Har du en bachelor innen teknologi og ledelse? Ønsker du å bygge på med en master og studere i utlandet? Ved Università Cattolica, via Studier i Utlandet, kan du studere innovasjon, teknologi og ledelse. 

Masterprogrammet inkluderer følgende læringsobjektiver: 

Økonomi og teknologi

Evnen til å forstå makroøkonomiske situasjoner og teknologisk utvikling, med en signifikant innvirkning på organisering og ledelse av virksomhet. Programmet tilbyr den grunnleggende økonomiske og teknologiske forståelsen du trenger for å analysere virksomheter og deres bruk av ny teknologi.

Jus

Kunnskap om juridiske forhold. Programmet inkluderer kurs som er designet for å adressere juridiske implikasjoner av implementering av teknologiske programmer, både innen sivil lov og strafferett.

Innovasjon

Evnen til å analysere innovasjonsprosjekter ut i fra et økonomisk og finansielt perspektiv. Programmet gir kunnskap om måling av prestasjoner og kapitalbudsjettering, som kreves i evaluering av slike prosjekter. 

Evnen til å gjenkjenne potensiale for innovasjon av produkter og prosesser, i tillegg til å planlegge og gjennomføre implementeringen av disse. Dette krever inkluderer markeds- og behovsanalyse.

Forretningsmodeller

Kjennskap til forretningsmodeller. Programmet er utformet for å gjøre deg kjent med fellestrekk ved gode forretningsmodeller, samt for å gi deg nødvendige verktøy for å ta i bruk i virksomheter eller oppstart av egen virksomhet. 

Relasjonelle ferdigheter

Programmet er designet for å gi deg relevante relasjonsferdigheter for å operer i forretningssammenheng, et område som er svært tverrfaglig og internasjonalt. 

For kontakt eller mer informasjon om Innovation and technology management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Søknad, opptak og kostnader

Ta kontakt med Studier i Utlandet for mer informasjon og veiledning om søknad, opptak og kostnader mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 120 ECTS.

Kostnader

6250 euro per år for europeiske statsborgere med europeisk inntekt, ekskludert Italia. 

Lån- og stipendmuligheter er tilgjengelig.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Innovation and technology management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitá Cattolica del Sacro Cuore v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Università Cattolica, ligger i Italia og har campus i Milano, Piacenza, Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for sine utdanninger og deres globale nettverk, i tillegg til å være det største private internasjonale universitet i Europa.

Università Cattolica er et stort universitet med mange utdanningsmuligheter. Fordelt på de ulike campusene finner du fakultet i økonomi, kunst, filosofi, medisin, psykologi, jordbruk, mat og miljø, finans, utdanning, språk, realfag, politikk og sosialfag.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale markeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza og Cremona

Piacenza og Cremona ligger i den nordlige delen av Italia. Opplev byenes rike historier bare ved å gå i gatene, med gamle katedraler og bygninger. Her finner du også museum med kunstverk fra romertiden, en betydelig musikkhistorie og vakker natur.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus er anerkjent for sitt medisinfakultet, "School of Medicine and Surgery". Er du interessert i medisin, er det her du vil være. Ikke bare vil du få en solid utdanning, men du vil også nyte kulturlivet byen tilbyr. 

Roma er hovedstaden i Italia, rik på kultur, kunst og religion. Severdighetene du ser gatelangs er grunn nok til å reise hit, men også maten, museene og omgivelsene.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Università Cattolica 

  • Bachelor- og masterprogram i landbruksindustri
  • Bachelor- og masterprogram i banking, finans og datavitenskap 
  • Bachelor- og masterprogram i humanistiske fag
  • Bachelor- og  masterprogram i ledelse
  • Bachelor- og masterprogram i markedsføring og kommunikasjon
  • Studieprogram i medisin og kirurgi
  • Bachelorprogram i psykology
  • Bachelor- og masterprogram i statsvitenskap
Vis alle utdanninger fra Universitá Cattolica del Sacro Cuore v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Universitá Cattolica del Sacro Cuore v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universitá Cattolica del Sacro Cuore v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Innovation and technology management:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!