Master

Luxury Goods Management

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Luxury Goods Management

Luxury Goods Management

Master i Luxury Goods Management (EMLUX)

Vil du bli en leder i luksusvirksomheter? Vil du studere i utlandet? Ved Università Cattolica kan du ta en mastergrad i luksusvare og ledelse. 

Hvem passer studiet for? 

Master i luksusvare og ledelse retter seg mot deg som ønsker en karriere innen luksusindustrien, en sektor som både krever en forståelse for kreativitet og en solid ledelsestilnærming for å lykkes internasjonalt. EMLUX hjelper deg å forstå logikk og strategi i luksusvirksomheter, som produserer etterspurte produkter på verdensbasis. 

Hva lærer jeg?

Med utgangspunkt i det kulturelle grunnlaget for luksus og forståelsen håndverk og kreativitet, vil du lære om de dominerende funksjonene i luksusselskap og verktøyene du trenger for å bli en god leder. Det vil være et gjennomgående fokus på økonomisk stabilitet og langsiktig vekst.

Du vil få kunnskap om blant annet:

 • Merkevarebygging
 • Markedsledelse
 • Kommunikasjon
 • Detaljhandel
 • Finans og regnskap

 
Tilnærming

For at du skal bli spesialisert innen ditt felt og forstå sammenhengen mellom ulike områder, følger vi en tverrfunksjonell og tverrfaglig tilnærming. 

For kontakt eller mer informasjon om Luxury Goods Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Emner i studiet

EMLUX gir deg oversikt over funksjonene i luksusvirksomheter, slik at du kan forstå særegenhetene til bedrifter innen sektoren. Studiet hjelper deg med din profesjonelle vekst, i tråd med dine interesser og lidenskaper.

Du kan for eksempel gjøre karriere som: 

 • Markedsføringssjef 
 • Merkevaresjef
 • Lisenssjef
 • Detaljhandler/grossistsjef
 • Kommunikasjonssjef
 • Områdeansvarlig
 • Innkjøper

Søknad, opptak og kostnader

Ta kontakt med skolen for mer informasjon og veiledning om søknad, opptak og kostnader mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 70 ECTS

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Lån- og stipendmuligheter er tilgjengelig.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Luxury Goods Management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Date of birth

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Universitá Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Università Cattolica, ligger i Italia og har campus i Milano, Piacenza, Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for sine utdanninger og deres globale nettverk, i tillegg til å være det største private internasjonale universitet i Europa.

Università Cattolica er et stort universitet med mange utdanningsmuligheter. Fordelt på de ulike campusene finner du fakultet i økonomi, kunst, filosofi, medisin, psykologi, jordbruk, mat og miljø, finans, utdanning, språk, realfag, politikk og sosialfag.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale markeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza og Cremona

Piacenza og Cremona ligger i den nordlige delen av Italia. Opplev byenes rike historier bare ved å gå i gatene, med gamle katedraler og bygninger. Her finner du også museum med kunstverk fra romertiden, en betydelig musikkhistorie og vakker natur.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus er anerkjent for sitt medisinfakultet, "School of Medicine and Surgery". Er du interessert i medisin, er det her du vil være. Ikke bare vil du få en solid utdanning, men du vil også nyte kulturlivet byen tilbyr. 

Roma er hovedstaden i Italia, rik på kultur, kunst og religion. Severdighetene du ser gatelangs er grunn nok til å reise hit, men også maten, museene og omgivelsene.

Vis alle utdanninger fra Universitá Cattolica del Sacro Cuore