Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Master
Milano
1 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Klasserom

Corporate communication

Master i Corporate Communication

Få en internasjonal opplevelse i hjertet av den italienske kommunikasjonshovedstaden, Milano. I dette masterprogrammet møter du over 15 nasjonaliteter. Et slikt mangfold både utfordrer og opplyser, fra et internasjonalt standpunkt

Om utdanningen

Master i bedriftskommunikasjon øker dine sjanser for å kompleksiteten i kommunikasjon. Masterprogrammet fokuserer på aktuelle og viktige strategiske og operasjonelle spørsmål om kommunikasjon i ulike virksomheter. Du vil tilegne deg nødvendige profesjonelle, mellommenneskelige og språklige ferdigheter for å føre effektiv kommunikasjon i organisasjoner.

Kreativ tenking

Studenter blir oppfordret til å utforske trender, tenke på utsiden av boksen, samt være oppmerksom på forholdet mellom virksomhet og kommunikasjon. Modulene i utdanningen er designet for å styrke dine muligheter for profesjonell vekst og karriere innen kommunikasjon.

Læringsmetoder

Masterprogrammet tilbyr mer enn 600 timer opplæring i klasserom, hvor du blir involvert i praktiske prosjekter med selskaper, virksomheter og brukere. Andre tilnærminger til læring inkluderer konsulentprosjekter, kreativitetslab, individuelle vurderingsintervjuer, self-branding sesjoner, opplæring i mangfoldsledelse og eksursjoner.

For kontakt eller mer informasjon om Corporate communication, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Ved endt studium vil du ha en 360º kunnskap om kommunikasjon. Du får muligheten til bli en del av ulike virksomheter hvor du utfører strategisk og operasjonell ledelse av kommunikasjon: 

  • Regnskap og strategisk planlegging
  • Digital kommunikasjon
  • Sosiale medier 
  • PR og arrangement
  • Organisatorisk kommunikasjon
  • Markedskommunikasjon og merkevarebygging
  • Forbruker og trendanalyse
  • Intern kommunikasjon

Søknad, opptak og kostnader

Ta kontakt med Studier i Utlandet for mer informasjon og veiledning om søknad, opptak og kostnader mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 68 ECTS.

Kostnader

10 000 euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Corporate communication.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campus i Milano, Piacenza, Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for sine utdanninger og deres globale nettverk, i tillegg til å være det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et stort universitet med mange utdanningsmuligheter. Fordelt på de ulike campusene finner du fakultet i både økonomi, jus, kunst og filosofi, medisin, psykologi, jordbruk, mat og miljø, finans, utdanning, språk, realfag og politikk og sosialfag.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale markeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza og Cremona

Piacenza og Cremona ligger i den nordlige delen av Italia. Opplev byenes rike historier bare ved å gå i gatene, med gamle katedraler og bygninger. Her finner du også museum med kunstverk fra romertiden, en betydelig musikkhistorie og vakker natur.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus er anerkjent for sitt medisinfakultet, "School of Medicine and Surgery". Er du interessert i medisin, er det her du vil være. Ikke bare vil du få en solid utdanning, men du vil også nyte kulturlivet byen tilbyr. 

Roma er hovedstaden i Italia, rik på kultur, kunst og religion. Severdighetene du ser gatelangs er grunn nok til å reise hit, men også maten, museene og omgivelsene.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Corporate communication:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!