Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Bachelor
Milano
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Klasserom

Psychology

Bachelor i psykologi

Vil du lære med om hvordan mennesker tenker og handler, og hvorfor? Vil du studere utenlands? Ta en bachelor i psykologi ved Università Cattolica, via Studier i Utlandet.

Om studiet

Det treårige bachelorprogrammet i psykologi fokuserer på tverrfaglig kunnskap i grunnleggende problemstillingene i psykologisk disiplin. Den psykologiske tradisjonen ved universitetet er grunnlagt på århundrelange erfaringer innen forskning og undervisning, og inkluderer de nyeste innovasjonene innen feltet.

Activ læring

Vår tilnærming omfatter et tverrfaglig syn på psykologiske teorier, metoder og teknikker. Læringsmetodene er karakterisert av en aktiv, læringssentrert tilnærming, støttet av spesialiserte lærerassistenter. Du får også muligheten til å motta veiledning og ta del i forskningsaktiviteter.

For kontakt eller mer informasjon om Psychology, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Du vil få kompetansen til å møte ulike problemer og utfordringer i virksomheter, der målet er å forbedre helse og velvære og fremme personlig og sosial utvikling.

Læreplanen er i samsvar med Europsy, den europeiske kvalifikasjonsstandarden psykologer. Dette gir altså grunnlag for videre studier innen psykologi, som helsepsykologi, HR eller andre retninger.

Søknad, opptak og kostnader

Ta kontakt med Studier i Utlandet for mer informasjon og veiledning om søknad, opptak og kostnader mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 180 ECTS. 

Kostnader

6.000 euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psychology.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campus i Milano, Piacenza, Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for sine utdanninger og deres globale nettverk, i tillegg til å være det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et stort universitet med mange utdanningsmuligheter. Fordelt på de ulike campusene finner du fakultet i både økonomi, jus, kunst og filosofi, medisin, psykologi, jordbruk, mat og miljø, finans, utdanning, språk, realfag og politikk og sosialfag.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale markeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza og Cremona

Piacenza og Cremona ligger i den nordlige delen av Italia. Opplev byenes rike historier bare ved å gå i gatene, med gamle katedraler og bygninger. Her finner du også museum med kunstverk fra romertiden, en betydelig musikkhistorie og vakker natur.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus er anerkjent for sitt medisinfakultet, "School of Medicine and Surgery". Er du interessert i medisin, er det her du vil være. Ikke bare vil du få en solid utdanning, men du vil også nyte kulturlivet byen tilbyr. 

Roma er hovedstaden i Italia, rik på kultur, kunst og religion. Severdighetene du ser gatelangs er grunn nok til å reise hit, men også maten, museene og omgivelsene.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psychology:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!