Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: September - Milano
Kontakt lånekassen

Banking and Finance, Milano

finans utdanning

Master in Banking and Finance 

Utdanningen i Banking and Finance hos Università Cattolica er en spesialisert grad utviklet for studenter som ønsker en karriere innen finans og økonomi. Programmet gir avansert opplæring innen nøkkelområdene handel og risikostyring. Studentene skal lære å integrere økonomiske modeller, firmaspesifikke så vel som industrielle og økonomiske faktorer i beslutningsprosessen.

Læringsmål

I løpet av masterprogrammet vil studentene ha tilgang til møter med høyt kvalifiserte foredragsholdere fra områder som finansnæringen, praksisplasser i store italienske og internasjonale finansinstitusjoner. I tillegg til dette kan studentene melde seg opp på utvekslingsprogrammer til europeiske og amerikanske universiteter.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter endt utdanning vil du ha både den teknologiske kunnskapen og de metodiske verktøyene som er nødvendig for å få en profesjonell karriere i en bank eller hos kapitalforvaltningsselskaper, store selskaper (spesielt i finansdepartementet og avdelinger) og regulatorer. Profesjonelle konsulentstillinger innen alle områder av bank og finans nasjonalt og internasjonalt er selvfølgelig et annet alternativ. 

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

  • Kandidater som er best egnet for studiet, har studert det grunnleggende i matematikk og økonomi på lavere nivå.
  • Det faglige styret vil evaluere kandidatenes faglige og personlige bakgrunn og bestemme om de oppfyller de spesifikke betingelsene for opptak.

SPRÅKFERDIGHETER

Kandidatene må ha tilfredsstillende språkegenskaper i engelsk for å søke på dette studiet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (120 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Banking and Finance, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Banking and Finance, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!