Vis studentum.no som: Mobil

Grunnleggende Arkitektur - Bachelor + Master

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
6 år
Bachelor
Oppstart: September - Madrid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-sept

Grunnleggende Arkitektur - Bachelor + Master

bachelor i arkitektur / master i arkitektur - madrid spania

Bachelor + Master i Arkitektur

På School of Architecture ved Universidad Europea trenes arkitekter til å møte både samfunnets og arbeidsmarkedets krav. Dette gjennom en læreplan som inkluderer bærekraft og miljø, internasjonale perspektiver, kommunikasjonsferdigheter (i både spansk og engelsk), bedriftsledelse og effektiv bruk av ny teknologi.

Bachelor- og mastergraden i arkitektur er en europeisk grad som kvalifiserer deg for å arbeide som arkitekt i hele EU. Studiet gir omfattende og tverrfaglig opplæring innen alle fagområdene arkitektur omfatter: prosjektering, byplanlegging, bærekraft, ledelse, teknisk trening, grafisk trening, kommunikasjonsferdigheter, historiekritikk og profesjonell praksis.

Opplæringen blir gitt gjennom workshops og praktisk arbeid, der studentene får utvikle prosjekter under veiledning av professorer, samt gjennom globale case-studier. Hvert år er flere fag dedikert til tverrfaglige prosjekter og praksisplasser.

Lær med fagpersoner

Over 50% av fakultetet er aktive fagfolk, og mange av dem har mottatt priser for sin faglige aktivitet. Du har også muligheten til å delta i over 10 klubber hvor du kan utvikle produkter med studenter fra forskjellige områder: Robotics Club, Air Division, UE Gamestudio, BIM Club, Digital Manufacturing, GraphicaLab, etc. 

Banebrytende teknologi

Fra første dag vil du få tilgang til fasiliteter utstyrt med den nyeste teknologien, for eksempel et digitalt produksjonsverksted for arkitektoniske modeller og prototyper, der det benyttes toppmoderne programvare (FabLab), samt elektronikk og robotikklaboratorier med verktøy som MatLab, Ansys, Catia, Rhino, Solidworks, Istram, Sap, Finalcut, etc. 

Bli del av et anerkjent og prisvinnende miljø

En rekke kandidater fra denne skolen har mottatt priser for sine prosjekter, for eksempel Archiprix. Studentenes prosjekter er anerkjent av fagfolk i bransjen.

The Airbus ProtoSpace idea incubator støttet et prosjekt utført av Alfonso Parra, en Aerospace Engineering-student. Etter at Alfonso fullførte sin praksis på Altran, ble Airbus oppmerksom på prosjektet og inviterte han til å bli del av deres team. Det avsluttende prosjektet til Asen Lyubenov, en student innen industriell elektronikk og automasjonsteknologi, fikk 2. plass på Engineering GP competition of the Autonomous Community of Madrid. Hans prosjekt om forbedring av kjøretøy-ergonomi er basert på et 3D-ratt han designet og printet seg selv.

For kontakt eller mer informasjon om Grunnleggende Arkitektur - Bachelor + Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

89% av studentene har fått arbeid innen 12 måneder etter å ha fullført studiene sine ved universitetet. Dette gjør Universidad Europea de Madrid til det spanske universitetet med høyest score på sysselsetting etter utdanning i den internasjonale rangeringen QS Stars

Universitetets Career and Placement Office tilbyr individuell karriereveiledning til studentene, og samarbeider med 3500 utdanningspartnere. Du vil komme i kontakt med arbeidsmarkedet, få hjelp til å opprette et nettverk av kontakter, samt få muligheten til å delta i praksisprogrammer (internships).

Opptakskrav/Søknad

  • Abilities Tests
  • Language Test
  • Interview

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor's degree in Fundamentals of Architecture + Master's degree in Architecture

Kostnader

13,750 EURO

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Grunnleggende Arkitektur - Bachelor + Master? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Grunnleggende Arkitektur - Bachelor + Master, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!