Vis studentum.no som: Mobil

Master i arkitektur

Bergen Arkitekthøgskole
Sammendrag
Integrert Master
Bergen
5 år
Heltid

Master i arkitektur

BAS Bergen Arkitekthøgskole ble etablert i 1986 i Bergen som et pedagogisk alternativ til de to statlige utdanningene i Norge. Skolen ble godkjent av Utdanningsdepartementet i 1990 og uteksaminerte sitt første kull sivilarkitekter våren 1991.

BAS utdanner mastere i arkitektur, et femårig gjennomgående studium, med et omfang av 300 studiepoeng. BAS er en privat stiftelse og en av tre godkjente arkitektstudier i Norge. Arkitekter med sivilarkitekteksamen eller mastergrad i arkitektur kan bli medlem av Norske arkitekters landsforbund og Arkitektenes Fagforbund.

Arkitekt er ingen beskyttet tittel i Norge, og tittelen kan dermed fritt brukes av alle. Det er bare utdannede arkitekter (sivilarkitekter eller master i arkitektur) som kan bli medlem av Norske Arkitekters Landsforbund. Arkitekter som bruker tittelen arkitekt MNAL, er altså utdannede arkitekter.

Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole (BAS) ble etablert i 1986 i Bergen som et pedagogisk alternativ til de to statlige utdanningene i Norge. Skolen ble godkjent av Utdanningsdepartementet i 1990 og uteksaminerte sitt første kull sivilarkitekter våren 1991.

BAS er en privat stiftelse og en av tre godkjente arkitektstudier i Norge. BAS utdanner mastere i arkitektur, et femårig gjennomgående studium. For vestlandsregionen og Bergen spesielt er det avgjørende at det utdannes arkitekter som har grunnleggende kunnskap om den lokale byggeskikken og klimaet.

Skolen er lokalisert i Sandviken i Bergen sentrum.

Vis alle utdanninger fra Bergen Arkitekthøgskole

Kontaktinformasjon til Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole

Sandviksboder 59-61 a
5035 Bergen

Tlf: 55 36 38 80
Fax 55 36 38 81


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!