Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
6 år
Master, 5 år
Oppstart: September hvert år - Madrid
Ja

Arkitekt

arkitektutdanning i utlandet

Ta arkitektutdanning i Madrid

Drømmer du om å bli arkitekt? Ønsker du å bli som Juan Herreros, arkitekten bak det nye spektakulære bygget i Bjørvika? Da er Arkitektutdanningen ved Universidad Europea de Madrid (UEM) løsningen for deg!

Nå kan du oppnå drømmen om å bli arkitekt uten toppkarakterer og omfattende opptaksprøver. Arkitektutdanningen ved UEM går over 6 år, hvor det der undervises på engelsk de to første årene. Etterhvert må du lære deg spansk, da 15% av programmet blir undervist på spansk.

Universitetet gir deg parallell spanskundervisning 1. året, samt spansk som fag det 2. året. På denne måten blir du godt forberedt til undervisningen på spansk.

PRISVINNENDE STUDIE OG SPENNENDE MILJØ

Arkitektstudiet er universitetets flaggskip, samt vinner av to internasjonale priser innen arkitektur og teknologi. Studiet byr på et spennende miljø med banebrytende teknologi og med det siste innen avanserte dataprogrammer. Hver student har tilgang til spesifikke modellverksteder innen ulike fagområder. Studiet er også NAAB-akkreditert.

Praksis og spanskundervisning

Internship/praksis er en del av utdanningen og studentene blir utplassert i ledende spanske selskaper innen design og arkitektur. I løpet av de to første årene lærer du deg spansk, verdens nest mest utbredte språk. Universitetet sørger for tilstrekkelig opplæring, slik at du blir i stand til å gjennomføre internship/praksis, og kunne lese fag på spansk fra og med tredje året. I de to første årene er all undervisning på engelsk. Fra og med tredje året er 85% på engelsk.

UEM har også destinasjoner for utveksling i hele verden, fra Shanghai i øst til New York i vest.

For kontakt eller mer informasjon om Arkitekt, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Bestått studiespesialiserende vitnemål
  • Engelsk test
  • Skills and Abilities test
  • Telefon- eller Skype-intervju

Opptak skjer fortløpende fra nå og frem til august/september.

Søknad og opptak skjer gjennom Studier i Utlandet. Du får hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen. Send en henvendelse for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og mastergrad i Arkitektur

Kostnader

Skolepenger: 12.700 euro. Utdanningen er støttet av Lånekassen.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Arkitekt.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea ved norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea Spania v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? UE Madrid er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i spania

Campus ligger litt utenfor Madrid- og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefal, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter inklusiv fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er Spanias er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes ulike behov. I tillegg til et enormt stort utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant følgende internasjonale ( engelske): Tannlege, Arkitekt, Psykologi, Global International Relations og Global International Business.

Universidad Europeas pedagogiske modell tar sikte på å utvikle hver enkelt students kompetanse, inkludert leder- og kommunikasjonsferdigheter, og har en sterk internasjonal tilnærming. Universitetet har 16.000 studenter fra over 200 land – fordelt på fem campuser i tre byer.

NB! Universidad Europea tilbyr også studier på engelsk i Valencia, blant annet tannlege og Global Business Management.

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Arkitekt:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!