Bachelor Degree in Computer Science

Schiller International University
Sammendrag
Bachelor
Madrid, Paris, Tampa, Florida
4 måneder
Heltid
Kontakt lånekassen
15 400 EUR, 17 100 USD inkl. moms
Klasserom

Startdatoer
Madrid
15 400 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Paris
15 400 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Tampa, Florida
17 100 USD
Flere muligheter, høst og vår

Bachelor Degree in Computer Science

Bachelor Degree in Computer Science

Er du interessert i informatikk, matematikk og statistikk? En bachelograd i informatikk ved Schiller International University gir deg muligheten til å få en generell innføring i disse begrepene, samt utvikle ferdigheter innen beregning og koding i en internasjonal kontekst. Videre vil studenten utvikle interkulturelle kommunikasjonsevner, kritisk tenkning, evnen til å løse problemer, samt være med på å lede verden mot å bli mer etisk og bærekraftig. 

Hvordan lærer jeg? 

Oppdag, design og utvikle studiets slik at det best passer dine mål. Basert på en solid akademisk struktur tilpasset den nåværende virkeligheten, gir vi deg spesifikke læringsverktøy, metoder og oppslukende opplevelser for å tilpasse veien din.

Læringsmetoder

 • Faglig grunnlag knyttet opp til virkeligheten
 • Læring gjennom moduler
 • Interaktive leksjoner
 • Lær ved å gjøre
 • Teknologi, digital og bærekraft i utdanningen
 • Internasjonale fordypninger
 • Personlig tilpasset akademisk- og karriererådgivning
For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in Computer Science, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Jobbmuligheter

Bachelorgraden i informatikk ved Schiller International University har blitt skreddersydd med en helhetlig tilnærming som bringer teknisk læring, utvikling av kompetanse og ferdigheter  og innføring i mangfold og bærekraft sammen. 

Du kan blant annet jobbe innefor disse områdene:

 • Programvareutvikling
 • Programmering
 • Design av datasystemer
 • Medieapper
 • Datavitenskap
 • Kunstig intelligens

Opptakskrav/Søknad

Opptaksprosessen

 1. Fyll inn søknaden
 2. Betal søknadsavgiften
 3. Fullfør intervjuet
  Intervjuet med opptaksrepresentanten gir mulighet til å stille spørsmål, definere pedagogiske og faglige mål og om graden vil møte dine behov.
 4. Send inn alle nødvendige dokumenter
  Dette inkluderer utskrifter, passdokumentasjon, bevis på engelskkunnskaper, motivasjonsbrev o.l.
 5. Når du bli akseptert, vil du motta en akseptpakke
  For studenter som trenger VISA, vil du motta kopi av betinget akseptbrev, sammen med faktura for første semester. Når den er betalt vil du motta akseptbrevet og akseptpakken. 

Studiefakta, Tittel m.m

Etter endt utdanning skal du kunne:

 • Analysere et problem og finne ut hvilke datakrav som passer for løsningen.
 • Designe, implementere, og evaluere et databasert system, prosess, komponent eller program for å oppnå ønsket behov.
 • Bruke informatikkteori og grunnleggende programvareutvikling for å lage databaserte løsninger.
 • Delta aktivt som medlem eller leder av et team innenfor aktiviteter som er relevant for utdanningen. 
 • Anerkjenne de sosiale, juridiske, etiske og kulturelle problemene som oppstår i databehandling og forstå hvordan de sosiale, juridiske og etiske standardene varierer internasjonalt. 
 • Demonstrere integrering av ferdigheter i mutlig og skriftlig kommunikasjon, problemløsning, veiledning og studere selvstendig.
 • Fremme forskning innenfor informatikk.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in Computer Science.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

Schiller International University

Vi er Schiller International University, et nytt utdanningsformat som er rettet mot mennesker som forstår at det å orientere seg i en global verden krever globale ferdigheter.

Gjennom våre fire internasjonale studiesteder tilbyr vi studentene global utdanning. En erfaringsbasert læringsmodell vil gi studentene en godkjent grad, både i USA og Europa, og oppleve globalt mangfold ved at studentene har mulighet til å bo og studere i opptil fire ulike land i løpet av studietiden. Dette vil gi studentene økte muligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet ved å bygge og utvikle sin personlige karriere med fokus på lederskap og et internasjonalt tankesett for å kunne oppnå global suksess. 

Studiested

Universitetet har fire ulike internasjonale campuser i fire ulike land (USA, Spania, Frankrike og Tyskland). De legger stor vekt på at studentene skal ha muligheten til å utvikle kunnskap om globalt mangfold og utforske potensielle karrieremuligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet. Derfor oppfordrer universitetet studentene til å ta utdanningen sin på flere av de ulike campusene i løpet av studietiden sin.

Akkreditering

Universitetet tilbyr grader som er godkjent i både USA og Europa, samt ulike autoritære anerkjennelser over hele verden. I tillegg til at universitetet er godkjent i USA, blir studentene tilbudt et europeisk vitnemål fra University of Roehampton i Storbritannia. Dette gir studentene muligheten til å spesialisere seg innenfor ulike markedsområder gjennom samarbeid med ulike industriledere. 

Læringsmetode

Læringsmodellen universitetet benytter seg av er en såkalt ett-fag-per-måned metode, som gjør at du lærer på en fokusert og strukturert måte og kan bruke din kunnskap til å forstå den globale virkeligheten. Universitetet benytter også erfaringsbasert læring, slik at du får anvendt teoretiske opparbeidede kunnskaper i reelle utfordringer og etablere et bredt ferdighetsgrunnlag.

Opplevelse

Som student ved Schiller Intrernational University har du mulighet til å teste ulike fagalterntiver før du bestemmer hva slags fag du ønsker å kombinere for å sette et personlig preg på utdanningen din. I tillegg har universitetet personlige veiledere og en stipendordning som gir studentene mulighet til en-til-en samtaler for å nå sine egne mål.

Karrieremuligheter

Universitetet tilbyr ulike mentorprogram, samarbeidspartnere og bedriftsinterne programmer for å øke studentenes muligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet og for å etablere et globalt tankesett. Universitetet har fokus på et globalt arbeidsnettverk som hjelper studenter, fagfolk og bedrifter som står overfor ulike utfordringer. Dette gir dem muligheten til å bygge et internasjonalt nettverk, øke sine ferdigheter og få tilgang på aktuelle behov i arbeidsmarkedet. 

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 001 877 298 9078


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in Computer Science:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!