Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Experience-based Master in Information Security

Politihøgskolen
Sammendrag
Master, 2 år
Gjøvik, Nettstudier
6 semestre
Deltid
Støttet av lånekassen

Experience-based Master in Information Security

Masterutdanningen er for deg som ønsker fordypning i hvordan etterforskning gjennomføres i cyberdomenet, og hvordan den skal gjennomføres for å ivareta kriminaltekniske hensyn, rettssikkerhet og personvern.

Jobber du med informasjonssikkerhet, digital etterforskning eller cyberkriminalitet? Dette erfaringsbaserte masterprogrammet er tilrettelagt for å ta ved siden av jobb. Målgruppen er alle som har behov for økt kompetanse om å forebygge og håndtere dataangrep mot sin bedrift. Du lærer hvordan du kan øke systemenes motstandsdyktighet mot uønsket aktivitet og metoder for å håndtere situasjoner når angrepene skjer.

Studiet bygger på din yrkeserfaring og gir deg den teoretiske bakgrunnen du trenger for å lykkes i et svært viktig og givende fagområde. Din økte kunnskap vil også være med på å styrke sikkerheten i samfunnet sett under ett.

Studieprogrammet undervises på engelsk. Studiet tilbys i samarbeid med NTNU Gjøvik.

Politihøgskolen

Politihøgskolen (PHS)

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med et eget styre som øverste organ. Politihøgskolen hører inn under Politidirektoratet, og har til oppgave å gi grunnutdanning for tjeneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og videreutdanning til de ansatte i etaten.

Politihøgskolen driver forsknings- og utviklingsarbeid og faglig formidling innenfor fagområdene sine. Politihøgskolen har fire studiesteder: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Målet for Politihøgskolen er å utdanne selvstendige og reflekterte polititjenestemenn og -kvinner, og som politi er det nødvendig å ha et bevisst forhold til egne holdninger og til egne valg i det daglige arbeidet.

Vis alle utdanninger fra Politihøgskolen

Kontaktinformasjon til Politihøgskolen

Politihøgskolen

Slemdalsveien 5
0369 Oslo

Tlf: 23 19 99 00
Fax 23 19 99 01
www.phs.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!