Vis studentum.no som: Mobil

Informatikk (Datavitenskap) - Master

Pace University
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år

Informatikk (Datavitenskap) - Master

Master i Computer Science

Master i Informatikk / Datavitenskap

Datavitenskap er den drivende motoren i dagens verden. Innovativ teknikk har en dyp innvirkning ikke bare på hvordan vi lever livene våre, men også på måten vi samhandler med hverandre. Med mastergrad i datavitenskap vil du få den grunnleggende og fordypende kunnskapen som kreves for å holde seg ajour og konkurransedyktig innen dette populære området.

Master i Datavitenskap er et 2-årig program, som gir 30 amerikanske høgskolepoeng, og som består av:

 • En kjerne på 12 amerikanske høgskolepoeng, på campus ved Pace University
 • En 9-poengs konsentrasjon med ytterlige 3 valgfrie poeng
 • Capstone Project. Dette er et prosjekt på 6 amerikanske høgskolepoeng, bestående av forskning, som avsluttes i form av en masteroppgave eller et komplett prosjekt med detaljert design, utvikling og leveranse

Mulige spesialiseringer inkluderer:

 • Artificial intelligens
 • Mobil databruk
 • “Internet computing”
 • Nettverkssikkerhet
 • Web-sikkerhet

Masterprogrammet i Datavitenskap er et yrkesrettet program. 97% av Seidenbergs kandidater fra 2014 arbeidet på heltid i sin bransje etter eksamen.

Med fullført mastergrad i Datavitenskap, vil studentene kunne gå inn i yrker som en "in-demand"-kandidat. Kandidatene vil være rustet for lovende karrierer innen en rekke voksende industrier og utallige fremstående bedrifter. Studentene forberedes på å arbeide innen finansiell service, utdanning, politikk og staten, underholdning, helseindustrien, teknikk og mye mer.

De høyst rangerte arbeidsgiverne for nylig uteksaminerte fra Seidenberg inkluderer: 

 • Bank of New York Mellon
 • Verizon Communications
 • IBM
 • TimeLink
 • Federal Reserve Bank of New York
 • Pace University
For kontakt eller mer informasjon om Informatikk (Datavitenskap) - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Masterprogrammet i Datavitenskap krever ikke bachelorgrad innen et relatert felt. Kandidater uten relevant bakgrunn må imidlertid fullføre et kurs i Java-programmering og datasystemer.

Internasjonale studenter kan besøke Bridge Program for International Students for mer detaljert informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (Master of Science)

Kostnader

$1,170/credit

*Basert på prisene for 2015/2016 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Informatikk (Datavitenskap) - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Pace University

Pace University

Pace University i New York

Pace University har siden 1906 utdannet fremgangsrike studenter med interesse for kritiske spørsmål nasjonalt og internasjonalt. Her møter du studenter fra hele USA og hundre ulike land. Pace er kjent for sitt resultatorienterte miljø, som gjør deg rustet til å lykkes i et bredt spekter av yrker.

Pace University forbereder sine studenter til å bli ledende innen sitt område. Dette gjennom å tilby en utdanning som kombinerer eksepsjonelle akademiske studier med yrkeserfaring i konkurransedyktige New York. Pace har to campuser: Et i New York City og et i nærliggende Pleasentville, NY, bare 60 kilometer nord for Manhattan.

Seidenberg School of Computer Science and Information Systems

Seidenberg School, ved Pace University, tilbyr utdanning innen informasjonsteknologi, informasjonssystemer og mye mer. Seidenberg School tilbyr et profesjonelt miljø der du vil dra nytte av det faktum at du studerer i en av verdens viktigste tekniske "hubs" – New York. Dette paradiset for teknikk-interesserte tilbyr en overflod av praksis- og arbeidsmuligheter i store selskap, spennende nyoppstartede selskap og alt derimellom. Mange av de som uteksamineres fra Seidenberg søker nåværende studenter for praksistjenester og fremtidig arbeid, ettersom de er vel bevisste på den høye akademiske kvaliteten og yrkeserfaringen Pace leverer til sine studenter.

To universitetsområder – to veldig ulike opplevelser

Å studere på Seidenberg betyr muligheter. Pace har to imponerende campuser: New York City, i hjertet av det livlige Financial District, der "tech-scenen" bobler av liv. Eller pittoreske Pleasentville, der et tradisjonelt campus venter studenter som søker unike opplevelser og mangfoldet av teknikkbedrifter og praksismuligheter som finnes i umiddelbar nærhet.

Uansett hvilket campus du velger, vil du som student ved Seidenberg dra nytte av det unike samholdet her. Et samhold basert på støtte, veiledning og samarbeid – der du starter ditt studie med nye venner og avslutter med ditt eget profesjonelle nettverk.

Vis alle utdanninger fra Pace University

Kontaktinformasjon til Pace University

Pace University

One Pace Plaza
10038 New York

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Informatikk (Datavitenskap) - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!