Vis studentum.no som: Mobil

Informasjonssystemer - Bachelor

Pace University
Sammendrag
Bachelor
New York
4 år
Heltid

Informasjonssystemer - Bachelor

Bachelor i informasjonssystemer

Bachelor i Informasjonssystemer (Information Systems)

Er du interessert i IT og informasjonssystemer? Med en bachelor i informasjonssystemer vil du bevege deg til fronten av et av de raskest voksende jobbmarkedene i dag!

Dette studiet gir deg en bred teknisk forståelse, slik at du skal kunne arbeide med komplekse systemer på en effektiv måte. Du får et sterkt grunnlag i de teoretiske, praktiske og kvantitative aspektene ved informasjonssystemer. Du lærer å designe, implementere og evaluere databaserte systemer, prosesser, komponenter eller programmer.

Du vil også bli rustet med gode evner innen ledelse, prosjektledelse og kommunikasjon. Dette vil gjøre deg til en allsidig kandidat for fremtidige jobber.

Som student på bachelor i informasjonssystemer vil du få:

  • Et forretningsdrevent syn på utformingen av applikasjoner
  • Reell erfaring med de verktøyene som trengs for å hente spesifikke data fra informasjonssystemer
  • Kunnskapen til å analysere komplekse systemer med fokus på forretningsbeslutninger
  • Kunnskapen til å nøye undersøke både maskin- og programvaresystemer

Å studere IT i New York

Velger du å ta bachelor i informasjonssystemer ved Pace University, får du sjansen til å leve i verdens teknikk-sentrum! New York kan by på et mangfold av praksisplasser og muligheter for arbeidserfaring, noe du som student kan dra stor nytte av.

Fremtidige jobbmuligheter

Hver uteksaminerte kandidat fra dette bachelorprogrammet har fått jobb innen et relevant område. Det finnes med andre ikke et bedre sted for å starte karrieren din som spesialist innen informasjonssystemer!

Flere kandidater fra dette studiet arbeider i dag i prestisjetunge bedrifter som SEIU, Peak Systems, CBS, og Westchester Board of Electronics.

For kontakt eller mer informasjon om Informasjonssystemer - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor i informasjonssystemer retter seg mot deg som ønsker å:

  • Delta og ta initiativ til IT-innovasjoner i ulike industrier
  • Holde deg oppdatert innen ditt område
  • Demonstrere lederegenskaper innen et team
  • Bruke aktuelle teknologier i implementeringen og designet av en rekke dataløsninger

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor (Bachelor of Science)

Kostnader

$39,728 per år*

*Basert på prisene for 2015/2016

For mer informasjon, vennligst kontakt Pace University.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Informasjonssystemer - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Pace University

Pace University

Pace University i New York

Pace University har siden 1906 utdannet fremgangsrike studenter med interesse for kritiske spørsmål nasjonalt og internasjonalt. Her møter du studenter fra hele USA og hundre ulike land. Pace er kjent for sitt resultatorienterte miljø, som gjør deg rustet til å lykkes i et bredt spekter av yrker.

Pace University forbereder sine studenter til å bli ledende innen sitt område. Dette gjennom å tilby en utdanning som kombinerer eksepsjonelle akademiske studier med yrkeserfaring i konkurransedyktige New York. Pace har to campuser: Et i New York City og et i nærliggende Pleasentville, NY, bare 60 kilometer nord for Manhattan.

Seidenberg School of Computer Science and Information Systems

Seidenberg School, ved Pace University, tilbyr utdanning innen informasjonsteknologi, informasjonssystemer og mye mer. Seidenberg School tilbyr et profesjonelt miljø der du vil dra nytte av det faktum at du studerer i en av verdens viktigste tekniske "hubs" – New York. Dette paradiset for teknikk-interesserte tilbyr en overflod av praksis- og arbeidsmuligheter i store selskap, spennende nyoppstartede selskap og alt derimellom. Mange av de som uteksamineres fra Seidenberg søker nåværende studenter for praksistjenester og fremtidig arbeid, ettersom de er vel bevisste på den høye akademiske kvaliteten og yrkeserfaringen Pace leverer til sine studenter.

To universitetsområder – to veldig ulike opplevelser

Å studere på Seidenberg betyr muligheter. Pace har to imponerende campuser: New York City, i hjertet av det livlige Financial District, der "tech-scenen" bobler av liv. Eller pittoreske Pleasentville, der et tradisjonelt campus venter studenter som søker unike opplevelser og mangfoldet av teknikkbedrifter og praksismuligheter som finnes i umiddelbar nærhet.

Uansett hvilket campus du velger, vil du som student ved Seidenberg dra nytte av det unike samholdet her. Et samhold basert på støtte, veiledning og samarbeid – der du starter ditt studie med nye venner og avslutter med ditt eget profesjonelle nettverk.

Vis alle utdanninger fra Pace University

Kontaktinformasjon til Pace University

Pace University

One Pace Plaza
10038 New York

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Informasjonssystemer - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!