Kompletterende utdanning for sykepleiere med fluktbakgrunn

OsloMet – storbyuniversitetet
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Oslo
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Kompletterende utdanning for sykepleiere med fluktbakgrunn

Studiet skal bidra til at personer med fluktbakgrunn som har sykepleierutdanning fra land utenfor EU/EØS skal få komplettert sin utdanning. Studiet er også åpent for personer uten fluktbakgrunn dersom det er ledige studieplasser.

Dette kompletterende studietilbudet skal bidra til å komplettere utdanning tatt utenfor EU/EØS, slik at personer med fluktbakgrunn som har sykepleierutdanning får autorisasjon. På den måten vil de få brukt kompetansen sin og kommer raskere ut i relevant arbeid.

Studiet vil også kunne være aktuelt for sykepleiere uten fluktbakgrunn, med utdanning fra land utenfor EU/EØS, dersom det er ledige studieplasser. Alle søkere må ha et vedtak etter 1. juni 2015 fra Helsedirektoratet om at de må gjennomføre studiet for å kunne få jevngod utdanning.
 
Studiet består av både teoretiske og praktiske emner, og går over et år på heltid. 

Bruk av ansiktsdekkende bekledning er ikke forenlig med gjennomføring av studiet. Ved gjennomføring av kliniske studier må studenten forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for bekledning som gjelder ved det enkelte praksissted.

Utdanningstilbudet er utviklet på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

Se programplan på student.oslomet.no

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!