Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor i billedkunst

Kunsthøgskolen i Oslo

Bachelor i billedkunst

Bachelorutdanningen i billedkunst (BFA - Bachelor of Fine Art) er en treårig utdannelse (180 studiepoeng) i et selvstendig og avsluttende studium der målet er å gi den enkelte student tilstrekkelig kunnskap for å etablere seg som selvstendig billedkunstner.

I de to første årene av studiet vil hovedvekten ligge på eksperimentering og utforskning av prosesser, ideer, samarbeid og materialbruk. I det tredje året vil det bli lagt mer vekt på utvikling og produksjon av studentens avgangsprosjekt.

I løpet av det tredje studieåret skal studenten ha utviklet en verksproduksjon som viser arbeid med vekt på spørsmål, ideer eller temaer studenten velger å bruke, eller de mediene og arbeidsmetodene han/hun finner mest hensiktsmessig for sin praksis. Studenten skal være i stand til å kunne produsere en original og sammenhengende verksproduksjon som viser en klar hensikt og retning.

Opptakskrav/Søknad

Opptak skjer på grunnlag av beståtte opptaksprøver og generell studiekompetanse . Unntak fra krav om generell studiekompetanse kan gjøres for søkere som gjennom opptaksprøven dokumenterer spesielle faglige kvalifikasjoner. Det forutsettes at søkeren behersker både norsk og engelsk på lik linje med søkere som har generell studiekompetanse .

Mer informasjon om opptak og opptaksprøve finner du her.

Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo – Oslo National Academy of the Arts

Ser du etter en kreativ eller kunstnerisk utdanning? Kunsthøgskolen i Oslo består av seks avdelinger, og er en sammenslåing av tidligere selvstendige høgskoler:

  • Avdeling Design har fagansvar for utdanning i grafisk design, illustrasjon, klesdesign, kostymedesign, interiørarkitektur og møbeldesign.

  • Avdeling Kunst og handverk har fagansvar for utdanning i tekstilkunst, grafisk kunst og teikning, keramisk kunst, og dessutan metall- og smykkekunst.

  • Avdeling Kunstakademiet har fagansvar for utdanning innanfor biletkunst og arbeider på tvers av medium, disiplinar og tilnærmingar og handsamar formale og materielle problemstillingar i tillegg til postkonseptuelle, sosiale og politiske spørsmål.

  • Avdeling Teaterhøgskolen har fagansvar for utdanning av skodespelarar og regissørar, og fordjuping i skodespelarfag, regi, scenetekst og scenograf og dessutan praktisk-pedagogisk utdanning i teater.

  • Avdeling Balletthøgskolen har fagansvar for utdanning av koreografar og dansarar innanfor samtidsdans, klassisk ballett og jazzdans og i tillegg praktisk-pedagogisk utdanning innanfor dans.

  • Avdeling Operahøgskolen har fagansvar for utdanning innanfor opera, song- og scenefag, med stor vekt på sceniske produksjonar.
Vis alle utdanninger fra Kunsthøgskolen i Oslo

Kontaktinformasjon til Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo

Fossveien 24
0551 Oslo

Tlf: +47 22 99 55 00
Fax +47 22 99 55 02
www.khio.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!