Vis studentum.no som: Mobil

Dyrefagutdanning - Nettbasert

Dyrefag AS
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
1 år
Deltid
16 000 NOK
Åpen påmelding
Nettstudier

Dyrefagutdanning - Nettbasert

Dyrefagutdanning - Nettbasert

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Den nettbaserte løsningen passer for deg som ønsker å bestemme din egen timeplan og trives med å studere hjemmefra. Du vil få tilgang til digitale videoleksjoner og forum hvor du kan snakke med andre medstudenter og forelesere. I undervisningen blir hund hovedsakelig brukt som modelldyr. 

Eksamensforberedende kurs

Skolen tilbyr også denne utdanningen i kombinasjon med et eksamensforberedende kurs. Her vil det bli lagt vekt på de sentrale verdiene og kjerneelementene i faget, og foreleserne bruker sin egen erfaring fra skriftlig eksamen. Du får veiledning og tips til eksamensdagen. Hvis du velger dette bør du starte på utdanningen senest i februar.

For kontakt eller mer informasjon om Dyrefagutdanning - Nettbasert, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det er ingen direkte opptakskrav, men skolen vurderer søkerne ut ifra antall plasser, motivasjon og ambisjoner. Utdanningen krever at du er engasjert og motivert til å studere, og at du har selvdisiplin til å jobbe jevnt og trutt hele året. Det er ikke krav til lang erfaring, det viktigste er at du er ivrig på å tilegne deg kunnskap og klar for å utfordre deg selv!

Utdanningens oppbygning

Utdanningen består av til sammen 6 ulike moduler:

  • Velkomst
  • Dyreatferd og trening
  • Kunderelasjon og kommunikasjon
  • Etologi og avl
  • Dyrehelse
  • Dyrenæringen

Kostnader

Studiet koster 16.000 kr. Ønsker du å kombinere det med kurset i eksamensforberedelser koster det 18.500 kr.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dyrefagutdanning - Nettbasert.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Dyrefag AS

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Om Dyrefag AS

Dyrefag AS er et samarbeid mellom Fjellanger Hundesenter og Dyreatferdssenteret, hvor alle de ansatte hver for seg har jobbet med utdanning i flere år. I 2024 vil de første elevene fra videregående skole i dyrefag bli dyrefagarbeidere med fagbrev. De har fullført 2 år på skole og 2 år i lære. Dyrefag AS tilbyr utdanning til de som ikke går på videregående skole, men som ønsker å bli dyrefaglært.

Skolens visjon

Dyrefag AS ønsker å dele sin kompetanse for å styrke god dyrevelferd for framtiden ved å tilby gode utdanningsmuligheter til de som jobber med dyr. Videre veileder de studenter som ønsker fagbrev i dyrefaget.

Skolen har som formål å fremme god dyrevelferd ved å ha fokus på treningsmetoder og håndtering som skaper positive og behagelige opplevelser for dyr og mennesker.
Dyrefag AS har bred kompetanse og erfaring fra ulike fagområder. De bruker moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. De har som mål å alltid forbedre seg, være oppdatert og tilegne seg ny kunnskap.

Skolens utdanninger

Dyrefag AS tilbyr hovedsakelig dyrefagutdannelse, men gir deg muligheten til å velge hvor mye nettbasert og hvor mye praktisk læring du ønsker. De tilbyr også et eget eksamensforberedende kurs du kan ta, enkeltstående eller sammen med de andre utdanningene. Valget er ditt!

Vis alle utdanninger fra Dyrefag AS

Kontaktinformasjon til Dyrefag AS

Dyrefag ASVil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Dyrefagutdanning - Nettbasert:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!