Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree (BA HONS) in Creative Audio Production and Sound Engineering (CAP)

Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH
Sammendrag
Bachelor
Berlin
3 år
Heltid

Bachelor Degree (BA HONS) in Creative Audio Production and Sound Engineering (CAP)

bachelor i kreativ musikkproduksjon - dbs berlin

Bachelor i Kreativ Musikkproduksjon og Lydteknikk (CAP)

Denne "flaggskip-bachelorgraden" er en innovativ og prosjektbasert utdanning for musikk og kreativitet. Studiet er utviklet for å gi deg et solid grunnlag innen studio-opptak og lydproduksjon, samtidig som at du lærer ferdighetene, teknikkene og erfaringen du trenger for å utvikle din egen kreative visjon, portefølje og profil; det være innen produksjon, mastering, studioopptak, lydteknologi eller lyddesign – på tvers av musikk, film og musikkindustrien.

De første to årene får du utvikle praktiske ferdigheter til å komponere, registrere, mikse, produsere og mestre et bredt spekter av musikalske stiler, både for eget arbeid og for andre. Du får også verdifull erfaring i miksing og studioproduksjon, og du får utforske det moderne produksjonslandskapet. Det siste studieåret får du ta alt dette i bruk, gjennom et 1-årig personlig kreativt prosjekt, som du arbeider med fra konsept til offentlig utgivelse.

Emner i studiet

  • Avansert studio,- band- og instrumentopptak og bruk av store studioer.
  • Lydproduksjon, lydteknikk, miksing, lyddesign og akustikk.
  • Bruk av ulike teknikker for å utforske de mange konseptene innen sekvensering, syntese og sampling. 
  • Psykoakustikk og romakustikk for musikkproduksjon.
  • Avansert komposisjon og arrangement.
  • Etnomusikologi, entreprenørskap og kritisk lytting. 
For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree (BA HONS) in Creative Audio Production and Sound Engineering (CAP) , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Du har fylt minst 18 år og har generell studiekompetanse. 

Eller:

Du har fylt 21 år. Dersom du ikke har tradisjonelle kvalifikasjoner, kan du sende en detaljert CV med hva du har gjort innen feltet du søker utdanning for.

Eller:

For deg som mangler kvalifikasjoner og erfaring. Kontakt skolen.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor Degree (BA HONS) in Creative Music Production & Sound Engineering

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om pris. 

Hvorfor velge Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH?

Sosialt skolemiljø

Støttet av lånekassen

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree (BA HONS) in Creative Audio Production and Sound Engineering (CAP) .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology 

Catalyst (tidligere kjent som dBs Berlin) er en utdanningsinstitusjon med fokus på kreativ kunst og teknologisk læring, basert på den ekstraordinære Frankhaus i Berlin. Kursene ved skolen består av alt fra elektronisk musikkproduksjon og prestasjon, audio og musikkproduksjon, lydtekniker, filmproduksjon, filmskaping, visuelle effekter og skuespill. 

Basert på konseptet og verdiene av progressiv opplæring, gir Catalyst studentene muligheten til å utvikle og bygge karriere, portefølje og den beste versjonen av seg selv. Gjennom samarbeidende og banebrytende studier, basert på metoden "learning by doing", lærer musikk- og filmstudentene viktige teknikker og ferdigheter parallelt med at de oppnår verdifull praktisk erfaring.

Lidenskapelige bransjeeksperter gir studentene nøkkelkunnskaper og verktøy gjennom mye praksis. Og kanskje enda viktigere; de gir hver student selvtilliten til å føle seg trygge nok til å benytte disse teknikkene profesjonelt når de skal tre inn i bransjen.

Hvorfor vente med å skape? Samarbeid og "learning by doing" er nøkkelen til Catalyst-metoden. Studentene får rom til å fullt ut fordype seg i hvert fagområde, og samtidig utvikle praktiske verktøy, kreative teknikker, bransjekunnskap, kritisk analyse, samt de menneskelige egenskapene som kreves for å oppnå en givende og vellykket karriere innen film, screen acting, kreativ produksjon, lydteknikk, musikkproduksjon, performance, teknologisk kunst og visuell FX.

Alle de høyere utdanningene og masterprogrammene ved Catalyst gir internasjonalt godkjente kvalifikasjoner – validert og administrert av University of St Mark & ​​St John i Storbritannia.

Vis alle utdanninger fra Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Kontaktinformasjon til Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Catalyst - Institute for Creative Arts and Technology GmbH

Funkhaus, Nalepastraße 18-50
12459 Berlin

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree (BA HONS) in Creative Audio Production and Sound Engineering (CAP) :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!