Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Campbellsville
4 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Kontakt skolen for informasjon
Klasserom

Sykepleie

Studer Sykepleie ved Campbellsville University

Vil du studere sykepleie i USA? Ved Campbellsville University i Kentucky har du mulighet til å ta en 4-årig sykepleierutdanning. 

Om utdanningen 

Sykepleierlinjen ved Campbellsville University har som mål at du som student skal besitte nok kunnskap, erfaring og kompetanse til at kritisk tenking er grunnlaget for ditt arbeid. Som nyutdannet sykepleierstudent skal du verdsette ulike perspektiver, lede og styrke andre gjennom kristen tro, samt fremme helse gjennom en innovativ og helhetlig omsorg. 

Våre kjerneverdier er omsorg, kompetanse og medfølelse.

For kontakt eller mer informasjon om Sykepleie, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Ved endt utdanning har du kompetansen som trengs for en karriere som sykepleier. Tenk på at du må få utdanningen godkjent og søke autorisasjon fra Helsedirektoratet for å praktisere yrket i Norge. Du er selv ansvarlig for å undersøke at utdanningen fyller de gjeldende kravene for autorisasjon hos Helsedirektoratet. 

Opptakskrav/Søknad

OPPTAKSKRAVENE INKLUDERER:

  • Søknad 
  • Kopi av pass
  • Ferdighetstest i engelsk (IELTS, TOEFL, PTE)
  • Kontoutskrift
  • Søknad om bosted
  • Medisinsk historikk

Kontakt skolen for mer informasjon om opptakskrav. 

Kostnader

PRIS FOR UTDANNINGEN:

  • Totalpris: 63 800 USD 
  • Pris per år: 15 950 USD

STIPEND

Det finnes flere muligheter til å søke om stipend for utdanningen. Kontakt skolen for mer informasjon. 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Sykepleie? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University (CU) er en kristen institusjon grunnlagt i 1906 med lang erfaring av akademisk utdanning. Universitetet ligger i delstaten Kentucky i USA.

Universitetet engasjerer seg i akademisk kompetanse forankret i liberal kunst og legger fokus på personlig vekst, integritet og faglig kompetanse i et omsorgsfullt miljø. Universitetet forbedreder kristne studenter på livslang læring. Dette gjøres gjennom å knytte sammen forskning og kunnskap på doktorgradsnivå sammen med aktiv deltakelse i et mangfoldig og globalt samfunn.

Vil du vite mer om skolen eller utdanningene? Få mer informasjon om Campbellsville University ved å sende en interessemelding!

Studentlivet

På campus finner du et mangfold av aktiviteter. Kulturfestivaler, utflukter til spennende destinasjoner som for eksempel Mammoth Cave National Park og arrangementer på campus gir deg muligheten til et opplevelsesrikt studentliv.

Skolen oppfordrer både internasjonale og najsonale studenter til å dele sine kulturelle tradisjoner med hverandre. På denne måten kan du bli godt kjent ulike kulturer og knytte kontakter verden over. 

Tjenester og fasiliteter

Senteret for internasjonal utdanning (CIE) er det sentrale knytepunktet for det internasjonale studentmiljøet på campus. Her kan du få svar på alle dine spørsmål om alt fra selve universitetet, akademiske programmer og utveskling til informasjon om nødvendige dokumenter og papirer for deg som internajsonal student. 

CIE steber etter å fremme et multikulturellt miljø på campus, og arbeider for at du som student skal få muligheten til å vokse både mentalt og åndelig i løpet av din studietid. 

Vis alle utdanninger fra Campbellsville University

Kontaktinformasjon til Campbellsville University

Campbellsville University

1 University Dr
KY 42718 Campbellsville

Vil du vite mer?

To order information from Sykepleie, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!