Vis studentum.no som: Mobil

Grunnleggende medisin - Årsstudium

Atlantis Medisinske Høgskole
Sammendrag
Varighet: Fulltid 1 år / deltid 2 år (60 studiepoeng)
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Oppstart: Vår og høst
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Atlantis Medisinske Høgskole
Type utdanning: Årsstudium
Studiesteder: Fuengirola, Nettstudier, Oslo
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Grunnleggende medisin - Årsstudium

årsstudium i grunnleggende medisin

Ta årsstudium i Grunnleggende medisin på Atlantis Medisinske Høgskole

Dette studiet gir deg grunnleggende kunnskaper i anatomi, fysiologi, sykdomslære og om medisinsk tenkemåte. Du lærer om menneskekroppens oppbygning, får en innføring i hvordan sykdom oppstår og kjennskap til forekomst, behandling og forebygging.

Årsstudiet kan danne grunnlag for å søke opptak til medisinstudier ved Atlantis Medisinske Høgskoles samarbeidsuniversitet i Slovakia, eller kiropraktikkstudier i Storbritannia.

Studiet utgjør en selvstendig årsenhet og kan inngå som første år i bachelorgrader ved Atlantis Medisinske Høgskole.

Oppstart

Oppstart skole (Oslo og Spania): Høst
Oppstart nett: Vår og høst

Videre studier/jobbmuligheter

Årsstudium i grunnleggende medisin inngår som det første året i bachelorgradene som tilbys ved Atlantis Medisinske Høgskole (AMH). Ved fullført årsstudium kan du søke deg videre på det andre året i bachelor i medisin eller bachelor i ernæring.

Medisinstudiet i Martin (Slovakia)

AMH samarbeider med Jessenius Faculty of Medicine in Martin, som hører til Comenius University i Slovakia. Etter fullført årsstudium i grunnleggende medisin ved AMH kan du søke deg videre til seksårig medisinstudium i Martin i Slovakia via AMH. Undervisningen er på engelsk.

Kiropraktikkstudiet i South Wales (Storbritannia)

Etter fullført årsstudium i grunnleggende medisin ved AMH kan du søke deg videre til fireårig kiropraktikkstudium i Storbritannia. 

AMH tar forbehold om mulige endringer i våre samarbeidsavtaler med eksterne universiteter. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studenter som ikke har hatt Kjemi 1 fra videregående utdanning, eller tilsvarende faglig grunnlag fra annen utdanning (i løpet av de 5 siste årene), anbefales å ta et forkurs i kjemi før oppstart av studiene. Forkurset kan tas ved Atlantis Medisinske Høgskole i Oslo eller på AMHs nettskole.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

Se høyskolens hjemmeside

Alle studiene ved høyskolen er offentlig godkjente. Det betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend hos Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grunnleggende medisin - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Atlantis Medisinske Høgskole

Velkommen til Atlantis Medisinske Høgskole 

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) er en privat høyskole som ble etablert i 1987. Høyskolen tilbyr studier I Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett. I 2013 ble samtlige av høyskolens studieprogram kvalitetssikret og reakkreditert av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen). 

AMH er kjent for gode lærerkrefter, og en stor andel av forelesere og faste medarbeidere i fagstaben har førstestillingskompetanse. Høy kvalitet på faglig formidling og metoder for kunnskapsdeling vektlegges, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre et godt læringsmiljø for våre studenter. AMH er en relativt liten høyskole, med nærhet mellom studenter og ansatte og et godt studentmiljø.

Våre utdanninger innen medisin, ernæring og psykologi er forskningsbaserte og fremtidsrettede, der forebyggende helse er sentralt. Vår bachelor i medisin er unik, og tilpasset en internasjonal modell for medisinstudier der en 3-årig teoretisk bachelorgrad kan utgjøre basis for videre 4-årige kliniske medisinstudier. Utdanningen gir samtidig en selvstendig bachelor som kan danne grunnlag for videre masterstudier.

AMH tilbyr følgende studier:

 Ernæring – Bachelor
 Medisin – Bachelor 
 Årsstudium i grunnleggende medisin
 Årsstudium i grunnleggende ernæring
 Halvårsstudium i anatomi og fysiologi
 Halvårsstudium i Kost og ernæring

Nytt studium fra høst 2018: Årsstudium i psykologi

Alle høyskolens studier er offentlig godkjente, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen.

AMH AVDELING OSLO

AMH Oslo holder til i Schous-kvartalet sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise- og serveringssteder, treningssenteret SATS-ELIXIA, offentlige virksomheter, helseforetak og skoler. Schous ligger sentralt i Oslo sentrum med kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S).

AMH AVDELING SPANIA

AMH Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola, en by og kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol) i det sørlige Spania i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía.

Studenter ved avdeling Spania følger samme studie-/emneplan som studenter ved avdeling Oslo og nett, og foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

NETTSKOLEN – ET FLEKSIBELT TILBUD

Som nettstudent har du større fleksibilitet enn som skolestudent. AMH har over 15 års erfaring med nettskoledrift og har videreutviklet nettskolen for å optimalisere læringsrommet og gjøre vårt pedagogiske opplegg enda bedre.

AMH benytter læringsplattformen Its learning der du finner all informasjon og veiledning som du trenger i løpet av studiet. Studiet er organisert slik at du via en planlegger vil få informasjon om hvilke emner og tema du bør jobbe med til hvilken tid, for å komme deg gjennom hele faget innen eksamen. Du vil få tilgang til forelesninger på videofiler som du kan laste ned og se så ofte du vil, i tillegg til andre digitale læringsressurser som animasjoner og interaktive tester. Skriftlige introduksjonspresentasjoner til ulike tema i pensum finnes også på læringsplattformen. Disse danner grunnlag for videre egenstudier i pensumlitteratur som bøker, artikler og rapporter.

Det arrangeres nettsamlinger ved skolen i Oslo. På samlingene vil det være fokus på praktiske øvelser, sammendrag av viktige emner og repetisjon. Noen av samlingene er obligatoriske for å sikre at våre nettstudenter får undervisning og veiledning i de deler av studiet som ikke kan undervises over nett. Nettsamlingene er hyggelige sosialt og danner grunnlag for samarbeid og diskusjon mellom nettstudenter. Nettsamlingene bidrar til å sikre god studieprogresjon blant studentene. Antall samlinger, og om de er frivillige eller obligatoriske, varierer fra fag til fag.

Som nettstudent ved AMH er du del av et interaktivt læringsmiljø. Vi tilrettelegger slik at du som nettstudent ikke blir sittende alene med studiene. Du vil delta i kollokviegrupper og får tilgang på kollokvierom og diskusjonsforum, samt får oppfølging av faglærer via epost og fagchat. Alle eposthenvendelser besvares innen kort tid, og ytterligere avtaler om hjelp og veiledning kan avtales ved behov. Vi vil til en hver tid gjøre vårt beste for å følge opp deg som nettstudent. 

HVORFOR VELGE ATLANTIS MEDISINSKE HØGSKOLE?

-  AMH er eneste private høyskole som tilbyr bachelorgrad i medisin

-  Vi har egen studentklinikk, hvor ernæringsstudentene får praktisk ferdighetstrening

-  Vår årsenhet i psykologi inkluderer et eget delemne i helsepsykologi

-  Vi tilbyr studier i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett, og studier kan tas på fulltid og deltid (gjelder nettskolen)

-  Våre studier er kvalitetssikret og reakkreditert av NOKUT

-  Som student ved AMH vil du møte engasjerte og faglig dyktige forelesere

-  Vi er en relativt liten høyskole - vi ser deg som student!

-  Vi er opptatt av at våre studenter skal trives og vektlegger et godt studiemiljø!

trening

Vis alle utdanninger fra Atlantis Medisinske Høgskole

Kontaktinformasjon til Atlantis Medisinske Høgskole

Atlantis Medisinske Høgskole

Trondheimsveien 2
0560 Oslo


Studiested

Studentene setter karakterer

Student   |   23.10.2010
God oppbygning av studiet og flinke forelesere. Skolen er flink til å hjelpe og oppmuntre studentene til læring gjennom oppgaver i forhold til pensum.
          (4)
Kjetil Løwø   |   27.04.2009
Veldig fornøyd med et oppfølgende og inkluderende nettstudie. Grunnet lett og rask korrespodanse med faglærer og administrasjon/ skole ble studiet en positiv og lærerik opplevelse. Studiet er lagt opp på en måte som gjør at progresjonen er positiv.
          (4)
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grunnleggende medisin - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Grunnleggende medisin - Årsstudium
Vurdering
          (4,0)
Basert på 2 omtaler
Studier innen medisin ved Atlant...

Fride Uthaug Reite er student på Bachelor i medisin ved Atlantis Medisinske Høgskole (AMH). Hun skal senere søke medisinutdanning i Polen, og ønsker deretter å jobbe som lege i Norge.

Les mer