Studere i Roma – Italia

Roma – den hellige by

Roma byr på utallige fantastiske inntrykk, som ruinene på Forum Romanum, Colosseum og St. Peterkirken. Alle attraksjonene og det varierende bylivet venter deg som ønsker et uforglemmelig studieår i vakre Roma. Italienere er kjent for å være engasjerte, vennlige og varme mennesker, de har også sterke familietradisjoner som er veldig viktig for dem.
Viser 1-13 av 13 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-13 av 13 treff

Roma byr på utallige fantastiske inntrykk, som ruinene på Forum Romanum, Colosseum og St. Peterkirken. Alle attraksjonene og det varierende bylivet venter deg som ønsker et uforglemmelig studieår i vakre Roma.

When in Rome…

må du blant annet sørge for å spise ekte italiensk pizza, dra på utflukter til romerske ruiner, kjøre rundt i Romas historiske gater på en italiensk vespa, besøke det Sixtinske-kapell og få med deg en fotball kamp på Stadio Olimpico. Studerer du i Roma finnes det mange severdighet og gode shopping muligheter året rundt.

Italienere er kjent for å være engasjerte, vennlige og varme mennesker, de har også sterke familietradisjoner som er veldig viktig for dem.

Fakta

Befolkning: 2,7 millioner

Styresett: Parlamentarisk republikk

Kilder: AFS, ANSA og romareise

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!