Studere i Melbourne, Australia

å studere i Melbourne

Melbourne er hovedstad i den australske delstaten Victoria og er med sine 3,8 millioner innbyggere den nest største byen i Australia. Selv om klimaet er varmt kan været være veldig skiftende, og det sies at Melbourne har fire årstider på et døgn. Melbourne ansees av mange for å være Australias kulturelle hovedstad, med et yrende film-, kunst- og designmiljø. I tillegg har byen et høyt energinivå, med et stort utvalg restauranter, kafeér, funky butikker, cool bars, gallerier, parker, og småby lignende indre bydeler, hver med sin spesielle karakter.
Viser 1-20 av 101 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 101 treff
1
2
3
4
...
6

MelbourneStudere i Melbourne – Australias nest største by

Melbourne er hovedstad i den australske delstaten Victoria og er med sine 3,8 millioner innbyggere den nest største byen i Australia. Selv om klimaet i byen er varmt kan været være veldig skiftende, og det sies at Melbourne har fire årstider på et døgn. Vinteren i Melbourne er fra juni til september, altså motsatt av i Norge, med temperaturer mellom 5 og 15 varmegrader. Om sommeren ligger gradestokken rundt 20 til 30 varmegrader, og opp til hele 40 grader i enkelte perioder.

En kulturell og livlig storby

Melbourne ansees av mange for å være Australias kulturelle hovedstad, med et yrende film-, kunst- og designmiljø. I tillegg har byen et høyt energinivå, med et stort utvalg restauranter, kafeér, funky butikker, cool bars, gallerier, parker, og småby lignende indre bydeler, hver med sin spesielle karakter. Typiske trekk ved Melbourne er at vannflasker og joggesko, ferskpresset juice på de hvert gatehjørne, og ikke minst en sterk kaffekultur.

Melbourne er en av verdens større byer geografisk. Byen er viktig for Australias industri og finans, en tredjedel av de største utenlandske selskapene i Australia har hovedkontor her. Melbourne har også Australias største havn.

Studere i MelbourneStudiemuligheter i Melbourne

Melbourne har syv universiteter og er en populær by å studere i.

  • University of Melbourne
  • Monash University
  • Deakin University
  • Victoria University
  • La Trobe University
  • RMIT University
  • Swinburne University
Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!