Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Universitet og høgskole

Torrens University

EduPlanet , i Brisbane (+3 studiesteder)
Varighet
Bachelor/Master
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Sept, juni, feb (+4 startdatoer)
Varighet
Bachelor/Master
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Sept, juni, feb (+4 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Torrens University

Raskest voksende uni i Australia | Moderne campus i flere byer | Tett på bransjen

Studere i utlandet på Torrens Univeristy

Vil du studere i Australia eller New Zealand? EduPlanet hjelper deg med å søke til Torrens University, samt med spørsmål angående både Lånekassen, visum, forsikring og boliger før avreise. Alt dette får du helt kostnadsfritt. 

Om Torrens University

Torrens University er et universitet hvor flere ledende australske og New Zealand høyskoler innen områder som Business, Design, IT & web, Photo, Hospitality & Tourism, Health etc. er samlet . De har til sammen mer enn 22 000 studenter, hvorav halvparten er internasjonale.

De er ekstra stolte over at de de siste årene har blitt kåret til et av de 10 beste universitetene i Australia. En årsak til dette er også at over 90 % av de som tar eksamen får jobb umiddelbart etter utdanningen. Når du har studert minst 2 år på akademisk nivå i Australia, har du som internasjonal student, rett til å jobbe fulltid i 6 år i Australia.

Hvis du presterer godt under studiene, er det gode muligheter for å søke stipend fra dem på 10 % – 35 % av kursavgiften. Alt dette til sammen gjør Torrens University og deres høyskole populære blant internasjonale og svenske studenter.

Billy Blue College of Design (Sydney, Brisbane, Melbourne)

Dette er skolen for deg som ønsker å jobbe med design, media og grafisk form, og er ute etter en utdanning av høy klasse.

Skolen har vært i drift siden 1986 og utdanner årlig et stort antall elever i kreative fag, som alle har den fellesnevneren at de ønsker å jobbe med farge og design. Internasjonale studenter kan også studere ved skolens campus i Melbourne og Brisbane.

Billy Blue College anser seg selv som en samarbeidspartner til designbransjen og skolen samarbeider svært tett med bransjen, noe som fører til at de tilpasser kursene sine til det de føler trengs i arbeidslivet. I tillegg lar skolen også profesjonelle designere holde workshops og forelesninger slik at studentene virkelig får en utdanning som er godt tilrettelagt for arbeidslivet.

Noen av programmene elevene lærer er Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash, Maya og Dreamweaver. Elevene som velger å studere ved Billy Blue er svært designinteresserte og engasjerte, noe som fører til en veldig flott og kreativ atmosfære på skolen. Etter hvert semester arrangerer skolen en «Graduate Exhibition» hvor sisteårsstudentene får sjansen til å stille ut ulike prosjektarbeid. Ved disse anledningene inviterer skolen ulike partnere og designere og studentene får virkelig sjansen til å vise frem det de har lært og også muligheten til å møte potensielle fremtidige arbeidsgivere.

Skolen måler årlig hvor mange elever som får jobb etter opplæring og det har vist seg at hele 85 % får jobb etter endt utdanning!

Når du bestiller studiene ved Billy Blue College gjennom EduPlanet får du gratis hjelp med søknad, informasjon, visum og Lånekassen.

Media Design School (Auckland)

Media Design School (MDS) er Torrens Universitys nyeste høyskole med et nytt campus i ultramoderne bygninger. Prisbelønte lærere, bransjeinspirert studiemiljø og ledende programvare og teknologi er bare noen av grunnene til at dette er New Zealands beste skole for animasjon og spillutvikling. MDS har en definitiv spillprofil og har nisjet seg inn som en designskole mot animasjon og spilldesign. Hvis du leter etter likesinnede og lidenskapelige klassekamerater, finner du dem her. Ta en titt pånettsiden deresog la deres kreativitet og teknologi tale for seg selv!

Torrens University (Sydney, Brisbane)

Dette er en fremragende og prisvinnende skole innen næringsliv og kommunikasjon.

Klassene er små og undervisningen ledes av engasjerte og bransjeerfarne lærere. Universitetet har svært god kontakt med næringslivet, og studenter som studerte ved skolen jobber i dag i globale selskaper som Warner Bros, Estee Lauder, The Music Network, Hilton, World Masters og Smart.

Særlig fordelaktig er det at skolens kurs inkluderer praksis. Dette gjør at du som student får enda mer praktisk erfaring og at du tidlig kan knytte verdifulle kontakter. Som student får du ta del i skolens nettverk av interessante organisasjoner både når det gjelder praksisplasser og når du senere er klar for å starte karrieren og søke jobb. Praktiske forberedelser som skriving av CV og forberedelse til intervju er eksempler på støtte som skolen tilbyr.

For kontakt eller mer informasjon om Torrens University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

Studier

Under Torrens University finner du en lang rekke ulike fag og kurs ved de ulike collegene/skolene. Nedenfor er noen eksempler på hva de ulike skolene har å tilby.

En Bachelor (BA) tilsvarer et bachelorprogram her i Norge, vanligvis på 3 år. Masterprogrammer og Postgraduate Diplomas (MS, MBA) er du kvalifisert for dersom du allerede har studert et bachelorprogram, men noen av disse har tilleggskrav, så sjekk dem før du starter en søknad! Vi har listet opp programmene vi synes er mest interessante, men hvis du vil bla gjennom flere alternativer eller lese mer om et av programmene,kan du gjøre det her!

Business

Bachelor

Bachelor in Business-programmet tilbys som et generelt program, men er også tilgjengelig med følgende fordypninger: Markedsføring, Informasjonssystemer, Event Management, Entreprenørskap og Sportsledelse. De har også en Bachelor of Commerce (Regnskap).

Master og MBA

Dette Master in Business-programmet tilbys med enten en fordypning i administrasjon eller Analytics. Men de har også en Master of Professional Accounting og en Master of Global Project Management. Master in Business Administration (MBA) er et klassisk lederprogram som tar sikte på å jobbe i ledende stillinger og krever arbeidserfaring

Design

Bachelor

Bachelor of Design tilbys med to spesialiseringer: Branded fashion Design og Communication Design. Bachelor i digital mediedesign med tre spesialiseringer: 3D-design & animation, UX og webdesign og film- og videodesign. Skolen tilbyr også Bachelor i interiørdesign med to spesialiseringer: kommersiell og privatbolig.

Spilldesign

Bachelor

Bachelor of Media Design tilbys innen tre retninger: Graphic Design, Interactive – UX/UI Design o Motion Design.

Bachelor of Software Engineering tilbys inne 2 retninger: Artificial Intelligence (AI) og Game Programming. De har også Bachelor of Creative Technologies – Game Art og Bachelor of Art & Design (3D Animation & VFX).

Master

De tilbyr også en Master in Design.

Teknologi

Bachelor

Bachelor of Software Engineering har studieretningen Artificial Intelligence eller Game Programming. De har også bachelor-program innen Information Technology, Cyber security og Game Design & Development.

Health Sciences

Bachelors

Bachelor of Health Science tilbys innen seks studieretninger: Aesthetics, Chinese Medicine, Naturopathy, Western Herbal Medicine, Clinical Nutrition og Clinical Myotherapy. De tilbyr ogsåBachelor of Nursing og Bachelor of Nutrition.

Masters

De har også en Master of Public Health.

Hospitality

Bachelors

Bachelor of Business med studieretninger innen: Hospitality Management, International Hotel & Resort Management og Tourism Management.

Masters

De tilbyr også en Master of International Hotel Management.

Opptakskrav/Søknad

Eduplanet hjelper deg med søknaden til Torrens University helt gratis!

Søknadskrav

For å kunne søke må du ha fullført videregående vitnemål (eller tilsvarende). Går du siste året på videregående kan du selvsagt også søke selv om du ikke har fått vitnemålet ditt ennå! Og du trenger selvfølgelig et gyldig pass. Du må også vis til et tilstrekkelig nivå i engelsk. Den enkleste måten er å vise til karakterene dine i engelsk: minst 4 i engelsk fra videregående kreves. Dersom du ikke oppfyller kravet kan du i stedet ta en IELTS-test og da er kravet minst 6,0. Og husk at du også kan bestille språkkurs gjennom oss dersom du ønsker å forberede deg til engelsktester & studier på engelsk!

Merk også at avhengig av programvalg, kan det bli lagt til ytterligere krav! For eksempel trenger du en portefølje for mange av designprogrammene. Du vil motta mer informasjon når du kommer i gang med en søknad.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Torrens University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

  • Gratis søknadshjelp
  • Opptak ved karakterer & opptaksprøve
  • Personlig veiledning
  • Opptaksvurdering 
  • Egne PreMed kurs
  • Medisinwebinarer hver uke
  • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online vi datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvordor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college & universitet og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet