Service Leadership in International Business

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Master
Stavanger
2 år, 4 semestre
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Service Leadership in International Business

Studiet gir deg solid kompetanse innfor strategi, ledelse, og tjenesteinnovasjon, med spesielt fokus på servicenæringene og internasjonale forhold. Tjenesteytende næringer utgjør i dag en overveldende del av verdensøkonomien, og av de nye yrkene som vil komme i fremtiden vil majoriteten være å finne innen tjenesteproduksjon.  

Studiet forbereder deg på fremtidige lederroller i tjenestebedrifter generelt, og gir deg samtidig en internasjonal dimensjon som er spesielt relevant når vi vet at også fremtidens tjenesteproduksjon blir mer og mer global. Studiet vektlegger både evnene til godt og konstruktivt teamarbeid, og løsning av individuelle oppgaver, for å stimulere til en god forståelse av hva det vil si å være en moderne leder. 

Viktige elementer i studiet er student-aktiv læring og prosjektbasert undervisning med interaktiv bruk av digitale kilder. Dette er et fulltidsstudium med muligheter til å ta utveksling i utlandet. 

Studiet passer for deg med bachelorgrad innen hotell-, reiseliv, markedsføring- eller annen type økonomisk -administrativ utdanning. Søkere med bachelor innen andre relevante områder vurderes også for opptak. 

Videre studier 

Forskerskole i serviceledelse, internasjonal business og hotelledelse utdanner forskere innen tjenesteytende næringer generelt, og turisme og gjestfrihet spesielt. 

Informasjonsfilm om studiet

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!