Master

Master i økonomi og ledelse

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i økonomi og ledelse

Vil du ha en mastergrad i økonomi og ledelse med sidetittelen siviløkonom, er dette studiet for deg. Velg mellom spesialiseringene markedsføringsledelse, strategi og ledelse, innovasjon og entreprenørskap og bedriftsøkonomisk analyse.Siviløkonomstudiet er svært anerkjent og den høyeste utdanningen innen økonomi og ledelse. Studiet kvalifiserer deg for lederstillinger i privat næringsliv og offentlig forvaltning.

Du får muligheten til å sette sammen en utdanning som passer til dine karriereplaner. Du kan velge mellom å fordype deg i markedsføringsledelse, strategi og ledelse, innovasjon og entreprenørskap eller bedriftsøkonomisk analyse.Utdanningen er tverrfaglig og du kan velge fordypningsområde uavhengig av fordypningen du tok på bachelorstudiet.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights