Master

Master i anestesisykepleie

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i anestesisykepleie

Vil du jobbe selvstendig i et komplekst, dynamisk og stimulerende fagmiljø? Som anestesisykepleier har du ansvar for pasienter som trenger anestesi, analgesi og sedering i forbindelse med operasjoner, undersøkelser og behandling.

En anestesisykepleier med masterkompetanse kjennetegnes ved sin situasjonsbevissthet og sin avanserte observasjons- og vurderingskompetanse. Kompetanse som gir et grunnlag for å ta velbegrunnede faglige beslutninger. Pasientenes tilstand kan endre seg raskt, så anestesisykepleieren må mestre hyppige og raske fokusskifter både under operasjoner og i forbindelse med skader, ulykker og svikt i livsviktige funksjoner.

Du vil ha den nødvendige kompetanse til å kunne vurdere situasjoner selvstendig, ta faglig begrunnede valg og sette i gang livreddende behandling i samarbeid med andre personalgrupper.Du vil i hovedsak jobbe på en operasjonsavdeling, men må også kunne ivareta pasienter i akutte situasjoner både i og utenfor sykehuset. Anestesisykepleiere har ansvar for pasienter i alle aldre – fra den nyfødte til de eldste eldre.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights