Master i anestesisykepleie

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Master
Horten
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen

Master i anestesisykepleie

Vil du jobbe selvstendig i et komplekst, dynamisk og stimulerende fagmiljø? Som anestesisykepleier har du ansvar for pasienter som trenger anestesi, analgesi og sedering i forbindelse med operasjoner, undersøkelser og behandling.

En anestesisykepleier med masterkompetanse kjennetegnes ved sin situasjonsbevissthet og sin avanserte observasjons- og vurderingskompetanse. Kompetanse som gir et grunnlag for å ta velbegrunnede faglige beslutninger. Pasientenes tilstand kan endre seg raskt, så anestesisykepleieren må mestre hyppige og raske fokusskifter både under operasjoner og i forbindelse med skader, ulykker og svikt i livsviktige funksjoner.

Du vil ha den nødvendige kompetanse til å kunne vurdere situasjoner selvstendig, ta faglig begrunnede valg og sette i gang livreddende behandling i samarbeid med andre personalgrupper.

Du vil i hovedsak jobbe på en operasjonsavdeling, men må også kunne ivareta pasienter i akutte situasjoner både i og utenfor sykehuset. Anestesisykepleiere har ansvar for pasienter i alle aldre – fra den nyfødte til de eldste eldre.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!