Sammendrag
Master
Oslo
5 semestre
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Anestesisykepleie

Anestesisykepleieren har ansvar for pasientens bedøvelse under kirurgiske inngrep og er ressursperson ved hjerte-lunge redning, respirasjonssvikt, sirkulasjonssvikt, akutt kritisk sykdom og ved andre akutte omsorgsbehov i og utenfor sykehus. Anestesisykepleie er en spesialisering i Master i spesialsykepleie til akutt og kritisk syke pasienter.

Du får avansert kunnskap innen anestesisykepleie, anestesiologi og akuttmedisin. Du vil lære hvordan man gir bedøvelse og smertelindring til pasienter i ulike situasjoner. Det kan være en operasjon, undersøkelse eller prosedyre hvor det er ulike behov for anestesi.

Hvordan man håndterer akutt sykdom og uforutsette situasjoner og komplikasjoner er også en viktig del av studiet. Du vil også lære hvordan du deltar ved avansert livredning.

Gjennom utdanningen lærer du å gi anestesi og monitorere pasienten underveis. Som anestesisykepleier vil du samarbeide med anestesileger og andre i helseteamet.

Et masterstudium i anestesisykepleie vil også gi deg ferdigheter til å kunne jobbe videre med forsknings- og kvalitetsarbeid.

Se programplan på student.oslomet.no

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!