Master

Global Development and Planning – Specialisation in Development Management

Universitetet i Agder, Nettstudier
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Global Development and Planning – Specialisation in Development Management

Vil du forstå verden bedre i en tid preget av raske endringer og en rekke komplekse kriser?

Vil du utforske hvordan vi kan møte og håndtere kriser i samfunnet som fattigdom, ulikhet, pandemi, klimaendringer og miljøødeleggelser?

Er du interessert i utviklingsspørsmål og ønsker å lære mer om hvordan forhold innenfor miljø, samfunn, økonomi og politikk enten fremmer eller hindrer utvikling?

På dette studieprogrammet studerer du utvikling og sosial endring gjennom å se på samtidige kriser som utspiller seg i verden. Du vil lære om underliggende årsaker til ulike kriser, og om de ulike sosiale og økonomiske endringene de kan føre til. Programmet gir innsikt i hvordan kriser blir forstått, kommunisert og håndtert i ulike sammenhenger, og hvordan de ulike krisene henger sammen. Du lærer om hvordan kriser påvirker mennesker ulikt på grunn av sosial ulikhet innenfor og på tvers av kulturelt komplekse kontekster.
Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights