Fagskole

Ledelse, drift og utvikling av ortopeditekniske verksteder

Varighet
6 semestre
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
6 semestre
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ledelse, drift og utvikling av ortopeditekniske verksteder

Ledelse, drift og utvikling av ortopeditekniske verksteder

Fagskolestudiet i ortopedi er utviklet i samarbeid med Norsk Ortopediteknisk forening og Ortopeditekniske virksomheters landsforbund. Studiet tilbys nasjonalt og er på 120 studiepoeng. Den primære målgruppen for studiet er fagarbeidere i ortopedibransjen. Etter endt studium skal kandidaten kunne ta ansvar for utviklings- og driftsoppgaver i et ortopediverksted. Studiet gir også kandidaten nødvendige kvalifikasjoner for å ta ansvar for ledelse og drift av ortopediverksted. Studiet er også aktuelt for fagarbeidere i ortopedibransjen som ønsker å utvikle sine kunnskaper i faget. Studiet tilbys kun som deltidsstudium, nettbasert med samlinger

For kontakt eller mer informasjon om Ledelse, drift og utvikling av ortopeditekniske verksteder, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

1. Opptakskrav til fagskolen er:

a) Fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev, svennebrev eller vitnemål fra relevant yrkesutdanning. Informasjon om hvilke kompetanser som gir rett til opptak på den enkelte utdanning finnes i de enkelte studieplaner.

b) Søkere som er 23 år eller eldre i opptaksåret, kan tas opp på grunnlag av tilsvarende kompetanse som i a) etter gjennomført realkompetansevurdering. Ved opptak med bakgrunn i realkompetanse, må søkeren fremlegge dokumentasjon på realkompetanse tilsvarende de ordinære opptakskravene.

c) For enkelte studier kan studiekompetanse være opptaksgrunnlag. 

2. For enkelte studier kan det være avvikende opptakskrav. Det henvises til de respektive studieplaner. 

3. Søkere som ikke har dokumentert fullført og bestått fag- eller svenneprøve innen fristen for å sende inn dokumentasjon, og som derfor ikke er kvalifisert for opptak, kan få opptak til fagskoleutdanning dersom de kan dokumentere at de skal gjennomføre fag- eller svenneprøven i løpet av det påfølgende semesteret. Studieplassen gis på vilkår av bestått prøve.

4. Søkere som har fått opptak uten bestått fag- eller svenneprøve, kan ikke reservere studieplassen jf. §2-12.

5.Studenter med opptak på visse vilkår som ikke oppfyller opptakskravene i løpet av første semester etter opptak, mister studieplassen og studieretten.

Studiefakta, Tittel m.m

120 studiepoeng gir graden Høyere fagskolegrad ved fullført og bestått studium. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ledelse, drift og utvikling av ortopeditekniske verksteder.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Trøndelag høyere yrkesfagskole, studiested Stjørdal
Besøksadresse:
Gymnasgata 2
7505 Stjørdal

Tekniske fag, 120 studiepoeng: 

Fagskolen i Stjørdal startet sin virksomhet med faglinje for anleggsteknikk i 1968. Skolen har siden den gang etablert flere nye studieretninger og har i dag et bredt studietilbud. THYF, studiested Stjørdal tilbyr følgende studier høsten 2024: Anlegg, hel- og deltid...

Les mer og vis alle utdanninger ved Trøndelag høyere yrkesfagskole, studiested Stjørdal

Highlights