Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: August eller januar - Sandefjord
Kontakt lånekassen

Frisør

frisørutdanning

Frisørutdanning

Sandefjord Akademi har som målsetting å være Skandinavias ledende skole med læring og trivsel i fokus. Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet, slik at studentene har gode forutsetninger for å opprettholde den høye kompetansen innen frisørfaget og innfri eksamenskravene.

Hvorfor ta frisørutdanning hos oss?

Valg av riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere. Sandefjord Akademi frisørskole gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget!  

Om vår frisørutdanning

Vår målsetting er å gi elevene våre den beste, grundigste og mest relevante grunnopplæring i frisørfaget. Vi vurderer kontinuerlig hva som er den viktigste kompetansen for elevene å inneha til enhver tid.

Våre lærere ved Sandefjord Akademi jobber hele tiden for å være oppdatert, slik at våre elever får den beste frisørutdanningen.

Sandefjord Akademi har rullerende opptak og vi anbefaler deg å søke tidlig da vi har stor pågang og klassene fylles raskt opp, skolestart i august 2021 og januar 2022. 

Hva skjer etter søknaden er mottatt av skolen?

Skolen behandler din søknad og du blir deretter kontaktet for et personlig intervju, Skolen legger vekt på motivasjon og interesse for faget.

For kontakt eller mer informasjon om Frisør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Av formell utdanning krever vi kun at grunnskolen er gjennomført. Om du har erfaring med hår eller ikke, har ingen betydning. Etter vi har mottatt din søknad vil du bli kontaktet for et intervju. Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig da all undervisning er på norsk.

Svennebrev

Hvordan får jeg Frisør svennebrev?

Det er to veien som leder til svennebrevet:

1. Lærling: Utdannelsen tar utgangspunkt for 4 år. Du får 6 måneder fratrekk fra Sandefjord Akademi Frisørskole. Du får 12 mnd. Fratrekk for VG1 Design og håndverk. Vg2 Frisør gir 12 mnd. Fratrekk Alle andre VG1 og VG2 gir 3 mnd. Hver i fratrekk.

2. §3-5 Praksiskandidat (privatist) tar utgangspunkt 5 år. Ingen krav til skolegang eller kurs. Ingen aldersgrense. Du får 6 måneder fratrekk for Sandefjord Akademi Frisør skolen.

Uansett modell: du må bestå en tverrfaglig eksamen (FRI3102) før du kan gå opp til svenneprøven

Kostnader

Skolen koster kr 70 000,-. Avgiften inkluderer alt materiell som forbrukes i skoletiden, foruten skrivemateriell.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frisør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Sandefjord Akademi

hudpleie og frisørskole

Sandefjord Akademi - Hudpleie og frisørskole

Sandefjord Akademi tilbyr både heltid og deltidsstudier. Alt etter hva som passer deg best! Vi har som målsetting å være Skandinavias ledende hudpleieskole med læring og trivsel i fokus.

Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet, slik at studentene har gode forutsetninger for å opprettholde den høye kompetansen innen hudpleie og frisørfaget og innfri eksamenskravene. 

Utdanninger

Om oss

Sandefjord Akademi er utarbeidet av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud og kroppsterapeut og yrkesfaglærer. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway.

Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Etter å ha jobbet som lærer i hudpleiefaget siden 2003 utdannet hun seg som yrkesfaglærer i helse- og oppvekstfag, hudpleiefaget. Med en mastergrad i yrkespedagogikk og mange års erfaring fra videregående skole har hun mye erfaring å dele med sine studenter.

Frisør og hudpleieutdanningen er rettet mot eksamen, både privatisteksamen, skoleeksamen og Internasjonal eksamen.

Vi gleder oss til å føre deg frem til en vellykket og spennende utdanning.

Vis alle utdanninger fra Sandefjord Akademi
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frisør:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: