Vis studentum.no som: Mobil

Anvendt psykologi – Bachelor

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier, Oslo
3 år (180 stp)
Heltid
Ja
Søknadsfrist: Rullerende inntak
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Start når du vil

Oslo
Høst

Anvendt psykologi – Bachelor

student i psykologi som jobber på pc

Ta en bachelor i anvendt psykologi!

Har du lyst å jobbe med mennesket og er nysgjerrig på hvordan vi fungerer som individer, i samspill med andre og med omverdenen? Bachelor i anvendt psykologi er en praktisk yrkes- og samfunnsrelevant tilnærming til studiet om sinnet og psyken vår. 

I bachelorgraden i anvendt psykologi lærer du å forstå oss mennesker bedre. Du vil lære om grunnleggende emner innen psykologi, for eksempel hva som skjer når vi utvikler oss fra fødsel og gjennom hele livet og hva som spiller inn på våre valg og beslutninger. 

Du vil få kunnskap om hva som skjer med mennesker som av ulike grunner får problemer og utvikler psykiske lidelser, og hvordan best mulig kommunisere med noen for å hjelpe dem til å få det bedre. Etter bestått bachelor, kan du fortsette på master i psykologi hos oss eller søke på masterstudier i Norge og utlandet. 

Utenom undervisning kan du blant annet få med deg inpirerende foredrag som holdes på høyskolen og vår samfunnsaktuelle podcast "Psykt interessant", som tar opp aktuelle temaer i psykologi.   

Hva lærer du?  

I studiet bachelor i anvendt psykologi lærer du om flere av psykologiens grunndisipliner. Du blir en del av et engasjert læringsmiljø med kort vei til dyktige forelesere.

Du lærer blant annet om: 

 • menneskets kognitive, biologiske, moralske, sosiale og emosjonelle utvikling  
 • hvordan vi oppfatter, tolker, beskriver og forklarer hendelser og handlinger  
 • relasjonen mellom hjernen og hvordan vi oppfører oss   
 • sosiale og kulturelle faktorer som påvirker arbeidsmiljø og helse  
 • terapeutrollen, terapeutiskrelasjon og den terapeutiske alliansen  
 • kunnskap om psykologiens anvendbarhet innen ulike samfunnsområder  

Internship, studere i utlandet eller valgemner du interesserer deg for   

I det tredje året kan du bytte miljø, impulser og perspektiver ved å ta et semester i utlandet. Du kan spisse graden din med valgfrie emner du synes er interessante, eller ta et internship og skaffe deg verdifulle kontakter og erfaring du får bruk for når du skal ut i arbeidslivet.   

For kontakt eller mer informasjon om Anvendt psykologi – Bachelor , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter en fullført bachelorgrad er du kvalifisert til å søke på en rekke stillinger i ulike felt, spesielt om du ønsker å jobbe med mennesker og systemer rundt dem. 

Psykisk helse får stadig mer oppmerksomhet i samfunnet, og det er et økende behov for folk med kompetanse, for eksempel innen:

 • psykisk helsevern 
 • kriminalomsorg og krisesentre 
 • helse- og omsorgssektoren  
 • skole og barnehage 
 • personalavdelinger 
 • rekruttering 
 • ledelse og markedsføring  

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet er generell studiekompetanse. Du kan også søke med 23/5-regelen eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor, 180 studiepoeng

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Anvendt psykologi – Bachelor .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Saman
Du må like faget, det er et fint studie for de som er interessert i menneskets sinn
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Anvendt psykologi – Bachelor :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler