Vis studentum.no som: Mobil

Opera – Master

Operahøgskolen
Sammendrag
Heltid
Oslo
2 år
Master, 2 år
Ja

Opera – Master

Master i opera ved Kunsthøgskolen i Oslo

Masterstudiet i opera skal utdanne operasangere på høyeste kunstneriske nivå. Grunnleggende skuespillertrening og noe erfaring med scenisk arbeid er en forutsetning. Dette danner grunnlag for det videre arbeidet, hvor målet er å beherske og formidle større rollepartier - hvorav minst to roller i løpet av Opera Master studiet skal innstuderes i sin helhet.

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Operahøgskolen

Operahøgskolen

Operahøgskolen er landets høgeste utdanningsinstitusjon innen opera. Avdelingen tilbyr en allsidig og praktisk rettet undervisning i sang- og scenefag, med stor vekt på sceniske produksjoner. Avdelingen arrangerer årlige studiereiser og prøvesang i utlandet, samt mesterklasser og forelesninger med internasjonale gjester.

Avdelingen samarbeider med Den Norske Opera & Ballett og Norges musikkhøgskole (NMH) om utdanningen av operasangere, noe som gir tilgang til prosjekter med orkester og til å spille egne forestillinger på Den Norske Opera & Balletts scener. Avgangsstudentene på masterstudiet kan tilbys plass som solistpraktikanter ved Nasjonaloperaen etter prøvesang.

Samlivet med de andre avdelingene ved Kunsthøgskolen gir et inspirerende miljø for studenter og ansatte, med muligheter for berikende utveksling mellom kunstartene.

Vis alle utdanninger fra Operahøgskolen

Kontaktinformasjon til Operahøgskolen

Operahøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!