Vis studentum.no som: Mobil

Kjemi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Metis Privatistskole
Sammendrag
Varighet: Halvårsfag
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Oppstart: Kontakt Metis Education
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Metis Privatistskole
Type utdanning: Videregående skole / Studiekompetanse
Studiesteder: Bergen, Oslo, Sandnes, Stavanger
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Kjemi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Kjemi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)Kjemi 1 ved Metis Education / Metis Privatistskole

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer fra videregående eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra realfagspoeng? Metis Privatistskole tilbyr Kjemi 1, i tillegg til en rekke andre fag og fagpakker for privatister!

Kjemi 1 (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, realfag. Sammen med Kjemi 2 (Vg3) utgjør faget én av to valgfrie fordypninger innenfor nevnte programområde realfag. Faget kan også tas som poenggivende programfag for søkere etter 23/5-regelen eller påbygging til generell studiekompetanse. Kjemi 1 tilsvarer 2KJ fra R-94.

Kjemi 1 passer for deg som er interessert i realfag og gir 0,5 realfagspoeng.

Om faget

I Kjemi 1 får du en hel dag med labforsøk når det nærmer seg eksamen. Denne er inkludert i kursavgiften og kommer i tillegg til kursdagene som går hver uke.

Metis Privatistskole tilbyr også Kjemi 2 inkludert laboratoriekurs.

Opptakskrav/Søknad

Naturfag Vg1 eller Naturfag GK (R-94)

Studiefakta, Tittel m.m

Faget gir 0,5 realfagspoeng,

Muntlig-praktisk eksamen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kjemi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Metis Privatistskole

Ta opp fag Privatist

Metis Privatistskole – din nøkkel til høyere utdanning

Ønsker du å ta opp fag, forbedre vitnemålet ditt eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra fordypnings- eller realfagspoeng? Ta fagene du trenger på Metis Privatistskole!

Siden 2008 har Metis Privatistskoler vært nøkkelen til høyere utdanning for flere tusen privatister. Hos oss kombinerer vi klasseromsundervisning med dyktige og engasjerte lærere, i tillegg til digitale ressurser på nett. Vi har erfaringen og kunnskapen for å hjelpe deg til å nå dine mål.

I dag har vi privatistskoler i Bergen, Oslo, Sandnes og Stavanger, samt nettstudier for deg som vil ha mer fleksibilitet. Skolene har fortløpende opptak til hel- og halvårskurs. Det vil si at du når som helst kan kontakte oss for å søke om skoleplass.

Mye inkludert i prisen

Hos Metis får du mye inkludert i prisen. Kurs i eksamens- og studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk før oppstart, labkurs, eksamensprep, skriftlig prøveeksamen og eksamenspreppekurs en helg rett før eksamen, og gratis rådgivning. I tillegg gir alle våre eksamensrettede kurs deg rett til støtte fra Lånekassen!

☆ KARAKTERGARANTI

Etter å ha hjulpet tusenvis av privatister frem mot eksamen vet vi at våre dyktige lærere og undervisningsopplegg fungerer. Vi tilbyr derfor karaktergaranti - bedre karakter eller pengene tilbake!

9 av 10 anbefaler skolen videre

Vi er stolte av at 9 av 10 anbefaler skolen videre (kundeundersøkelse 2018). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre privatister et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller privatistenes høye forventninger.

Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

☆ MAKSPRIS

Vi har makspris på 69 990,- for deg som skal ta mange fag. Det betyr at uansett hvor mange kurs du tar i løpet av to sammenhengende semestre vil kursavgiften ikke overstige denne summen.

Metis Privatistskole

 Metis Privatistskole Bergen

Metis Privatistskole Bergen holder sentralt til i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og Bystasjonen. Skolen ligger nært alle kollektivtilbud.
E-post: privatist.bergen@metis.no

 Metis Privatistskole Sandnes

Metis Privatistskole Sandnes ligger sentralt i gågaten i Langgaten 54, med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. Her finner du også gode parkeringsmuligheter. Det går også tog til Stavanger hvert kvarter.
E-post: privatist.sandnes@metis.no

 Metis Privatistskole Stavanger
Metis Privatistskole Stavanger ligger i Løkkeveien 10. Skolen har nærhet til Stavanger sentrum og til et bredt kollektiv-tilbud.

E-post: privatist.stavanger@metis.no

 Metis Privatistskole Oslo

Metis Privatistskole Oslo ligger sentralt til i Grensen 13, med nærhet til kollektivtilbud som buss, trikk og t-bane.
E-post: privatist.oslo@metis.no

 Metis Nettstudier

Metis Nettstudier er for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Som nettstudent får du din egen lærer som følger deg gjennom hele kurset og hjelper deg med å nå dine mål.
E-post: nettstudier@metis.no 

Kontakt oss også gjerne på telefon 09 321 eller 55 32 68 00!

Vis alle utdanninger fra Metis Privatistskole

Kontaktinformasjon til Metis Privatistskole

Metis Privatistskole

Lars Hilles gate 17
5008 Bergen


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kjemi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Rådgivere og lærere i ypperste...

Michael Andersen (27 år) har det siste året tatt opp fag fra videregående på Metis Privatistskole. Her kan du lese om hva han synes om å være privatist og hans erfaringer!

Les mer
Sindre tar fagbrev og privatistk...

Sindre Skavhellen (21 år) tar opp fag ved Metis Privatistskole for å få både fagbrev og studiekompetanse samtidig. Han er spesielt fornøyd med lærerne og rådgiverne på Metis.

Les mer
Jobber mot toppkarakter i alle fag

Cathrine Thuland Hansen (29 år) forbedrer fag på Metis Privatistskole for å oppfylle sin store drøm om å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi. Les om hennes erfaringer her!

Les mer