Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Språkkurs

Japanskkurs i Tokyo på KAI Japanese Language School

EduPlanet , i Tokyo
Varighet
10 uker - 2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Jan, april, juli, okt Se detaljer
Undervisningsspråk
Japansk
Varighet
10 uker - 2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Jan, april, juli, okt Se detaljer
Undervisningsspråk
Japansk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Japanskkurs i Tokyo på KAI Japanese Language School

KAI Japanese Language School ble grunnlagt i 1987. Skolen ligger i bydelen Shinjuku i Tokyo, og det er enkelt å ta seg derfra til andre deler av byen med Tokyos ekstremt velfungerende t-bane. Skolens språkkurs fokuserer på kommunikasjon og kultur, og studentene forventes å kunne konversere ved kursslutt. 

KAI har en internasjonal atmosfære med studenter fra over 50 land hvert år. På skolen råder en kulturell forståelse mellom de ulike nasjonalitetene, hvilket preger undervisningen, lærerne og stemningen på skolen.

Skolen tar imot mange vestlige studenter, på samme måte som andre skoler i Japan, og det er en stor fordel da skolene ofte har tilpasset undervisningen deretter. Asiater, da spesielt kinesere og koreanere, har mye lettere for å lære seg japansk da språkoppbygningen og alfabetet har visse likheter, så tempoet på skoler med få vestlige studenter kan være veldig høyt og vanskelig å henge med på som vestlig.

KAI er en stor skole med romslige lokaler, men på grunn av den økende mengden studenter ble KAI Annex åpnet, nye skolelokaler i direkte tilknytning til selve hovedskolen, og to minutter fra Higashi-Shinjuku-stasjonen.

Skolen har vært et viktig medlem i «Association for the Promotion of Japanese Language Education» (APJLE) siden starten i 1989. Med årene har mer enn halvparten av de 600 skolene som var medlemmer fra begynnelsen blitt utestengte, så beviselig er organisasjonen nøye med at deres standard og kvalitetstempel opprettholdes av deres medlemmer. KAI er med andre ord en veldig bra skole som alltid ønsker å bli bedre, og som allerede ses på som en av Japans beste språkskoler.

KAI er også kjent for sitt brede og varierte aktivitetsprogram som er tilgjengelig for alle skolens studenter. Her kan du blant annet ta del i en sadosom er en typisk japansk teseremoni, origamisom er kunsten å lage vakre kunstverk ut av mønstret papir, kanskje besøke Hanamifestivalenpå våren når kirsebærtrærne blomstrer, eller hvorfor ikke prøvetogei,japansk keramikk-kunst. En del aktiviteter er kostnadsfrie, mens andre er mot en ekstra avgift.

Tokyo

System og orden, motebevisst befolkning og en ekstrem høyteknologisk  modernitet er kanskje karakteristisk for Japans hovedstad. Velkommen til byen er lyset alltid er på, og der gamle tradisjoner møtes av innovative ideer. Opplev en følelse av at alt er mulig, og der bare fantasien setter grenser.

Språkskolen KAI er beliggende i en av Tokyos 23 sentrale bydeler Shinjuku (Shinjuku-kupå japansk). Shinjuku er både en kommersiell og administrativ del av Tokyo. Det er også her du finner verdens mest trafikkerte tog- og metrosenter. Shinjuku Station har over 2 millioner reisende daglig. I bydelen bor rundt 320 000 innbyggere.

I den vestlige delen finner du mange skyskrapere og businessområder. Dette er det finansielle sentrumet, mens du i den østre delen finner shoppingmuligheter med både eksklusive butikker og billigere japanske kjeder. Noen av de største turistattraksjonene er Tokyo Metropolitan Government Building der du uten tvil bør ta en tur opp til observatoriet i 45. etasje, drøyt 200 meter opp. Inngangen er som regel gratis, og på kveldstid har du en fantastisk utsikt over et neonbelyst Tokyo.

Om du vil oppleve litt grøntarealer kan du oppsøke Shinjuku Gyoen, en større hage med et klassisk tehus og konservatorium. Besøker du hagen i april får du dessuten oppleve kirsebærtrærne i full blomstring!

Visum

Skal du være borte i seks måneder eller lenger, bør du søke et studentvisum. Dette visumet er gyldig i to år. Du bør starte denne prosessen ca. seks måneder før kursstart for å få alt ferdig før avreise. Det er en ganske grei prosess, og det er få som får avslag på søknaden.

For kontakt eller mer informasjon om Japanskkurs i Tokyo på KAI Japanese Language School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Innkvartering

Vertsfamilie

Å bo i vertsfamilie er den beste måten å ta del i den japanske kulturen. Inkludert er frokost og middag, håndklær og sengetøy. Familiene bor alt fra 60-90 minutter fra skolen, så du må regne med litt reisevei til skolen hver dag. KAI har nøye valgt ut vertsfamiliene, og personalet besøker regelmessig familiene for å forsikre seg om at de tar hånd om sine studenter. Mange familier tar imot flere studenter samtidig.

Guest House TOKYOSTAY

KAI har samarbeid med TOKYOSTAY Guest House & Leiligheter, og leilighetene ligger omtrent 15-30 minutter fra KAI.

 • Mindre leiligheter som gir deg bedre kontakt med dine romkamerater
 • Kort gangavstand till Yamanotelinjen som tar deg mot skolen
 • 30 minutter med metro til KAI
 • WiFi
 • Fullt møblerte rom og leiligheter

Studiefakta, Tittel m.m

Språk: Japansk
Kurstyper: Generelle & Student,Språkkurs for næringslivet

Språknivå: Alle
Minimumsalder: 18 år
Leksjoner/uke: 15, 20
Gruppestørrelse: 12-15
Lengde på leksjoner: 50 min
Startperioder: Jan, april, juli, okt
Kurslitteratur: Ikke inkludert
Innkvartering: Vertsfamilie, Guest House

KURS

Semester- og årskurs i japansk

Undervisningstimer per uke: 20

Kurset består av 20 undervisningstimer per uke, og tilbys på åtte språknivåer. Hver time har en varighet på 50 minutter. Kurslengden er fra 10 uker til to studieår. Et veldig bra språkkurs for deg som vil ha en dypt innblikk i det japanske språket. Du lærer deg alle områdene av språket, og en del av undervisningen fokuserer på den japanske kulturen. Gruppene består av maks 15 studenter. Du kan ta kurset selv om du er nybegynner, men det anbefales at du har satt deg litt inn i skriftspråkene Hiraganana og Katakana før oppstart. Avhengig av ditt språknivå er undervisningen enten på formiddagen eller ettermiddagen.

Formiddagen: 9.00-12.15 Ettermiddagen: 13.20-17.10

Om du velger et slikt kurs benytter KAI seg av et moderneDigital Learning Systemder du får tilgang til en onlineplattform med praktiske øvelser. Du låner også en iPad av skolen slik at du alltid er pålogget i undervisningen.

Privattimer

Undervisningstimer per uke: Valgfritt

Skolen tilbyr privattimer som kan studeres ved siden av et språkkurs eller for seg. Privattimene utformes etter studentens språklige behov.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Japanskkurs i Tokyo på KAI Japanese Language School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak ved karakterer & opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering 
 • Egne PreMed kurs
 • Medisinwebinarer hver uke
 • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online vi datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvordor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college & universitet og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet