Vis studentum.no som: Mobil

Eksamensforberedende kurs

Dyrefag AS
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
6 måneder
Deltid
Kontakt lånekassen
5 000 NOK
Kontakt skolen
Nettstudier

Eksamensforberedende kurs

Eksamensforberedense kurs

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr?             

Dyrefag AS tilbyr et eksamensforberedende kurs til deg som ønsker å ta privatisteksamen i dyrefag og ønsker litt ekstra hjelp. Her vil det bli lagt vekt på de sentrale verdiene og kjerneelementene i faget, og foreleserne bruker sin egen erfaring fra skriftlig eksamen. Du får veiledning og tips til eksamensdagen. 

Kursets innhold

Det vil være tre digitale forelesninger du kan delta på med tre spørsmålrunder i løpet av kurset, slik at du allitd kan spørre om det du lurer på om få mer kjennskap til dine forelesere. I tillegg vil du få se på ulike eksempeloppgaver og besvarelsene til disse for å kunne forberede deg mest mulig til den store dagen. 

For kontakt eller mer informasjon om Eksamensforberedende kurs, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Eksamensforberedende kurs.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Dyrefag AS

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Om Dyrefag AS

Dyrefag AS er et samarbeid mellom Fjellanger Hundesenter og Dyreatferdssenteret, hvor alle de ansatte hver for seg har jobbet med utdanning i flere år. I 2024 vil de første elevene fra videregående skole i dyrefag bli dyrefagarbeidere med fagbrev. De har fullført 2 år på skole og 2 år i lære. Dyrefag AS tilbyr utdanning til de som ikke går på videregående skole, men som ønsker å bli dyrefaglært.

Skolens visjon

Dyrefag AS ønsker å dele sin kompetanse for å styrke god dyrevelferd for framtiden ved å tilby gode utdanningsmuligheter til de som jobber med dyr. Videre veileder de studenter som ønsker fagbrev i dyrefaget.

Skolen har som formål å fremme god dyrevelferd ved å ha fokus på treningsmetoder og håndtering som skaper positive og behagelige opplevelser for dyr og mennesker.
Dyrefag AS har bred kompetanse og erfaring fra ulike fagområder. De bruker moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. De har som mål å alltid forbedre seg, være oppdatert og tilegne seg ny kunnskap.

Skolens utdanninger

Dyrefag AS tilbyr hovedsakelig dyrefagutdannelse, men gir deg muligheten til å velge hvor mye nettbasert og hvor mye praktisk læring du ønsker. De tilbyr også et eget eksamensforberedende kurs du kan ta, enkeltstående eller sammen med de andre utdanningene. Valget er ditt!

Vis alle utdanninger fra Dyrefag AS

Kontaktinformasjon til Dyrefag AS

Dyrefag ASVil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Eksamensforberedende kurs:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!