Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Fysioterapi - Saxion University

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid/deltid
Enschede
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Master, 2 år
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Enschede
Søknadsfrist: 1. april
Ja

Fysioterapi - Saxion University

Bachelor i fysioterapi i utlandet - Saxion University - Bjørknes Høyskole

Ta bachelor i fysioterapi i Nederland

Ønsker du å studere fysioterapi i utlandet? Fysioterapistudentene ved Bjørknes Høyskole kan ta andre og tredje året av sin bachelorgrad i Nederland. 

Bjørknes Høyskole samarbeider med Saxion University i Nederland, og gir deg hjelp og rådgivning gjennom søknadsprosessen og helt frem til avreise. Ønsker du å studere fysioterapi i Nederland, vil Bjørknes sørge for at veien hit blir så enkel som mulig for deg som student.

Andre og tredje år i Nederland

Etter ett år i Oslo reiser klassen til Nederland i to intense år. Deretter er det ett år med obligatorisk praksis. Det siste året med obligatorisk praksis er under veiledning av skolen i Nederland, men kan tas i Norge, Nederland eller et annet land. De fleste velger å ta dette praksisiåret i Norge.

I og med at du er innrullert som student i Nederland alle de tre siste årene, betaler du også skolepenger til skolen i Nederland. Til gjengjeld får du da også 60 studiepoeng ekstra som etter endt studium gir totalt 240 studiepoeng (dette er 60 poeng mer enn det norske studieprogrammet).  

Om Saxion University

Saxion University er en av de største institusjonene for høyere utdanning i Nederland, med over 24,000 studenter. Universitetet har en campus i hver av de fire nederlanske byene Deventer, Enschede, Apeldoorn og Hengelo. Takket være jordbrukets viktige bidrag til den lokale økonomien, er denne regionen kjent for sin vakre natur og sitt rolige tempo.

Som fysioterapistudent vil du studere i Enchede, en meget studentvennlig by ca 2 timer fra Amsterdam. 

Internasjonal tilnærming

Saxion University har et mangfoldig studentmiljø, hvor den internasjonale studentmassen utgjør 2500 studenter med totalt 55 forskjellige nasjonaliteter. På Saxion vil du derfor få en flerkulturell opplevelse, hvor du kan sammenligne erfaringer med og lære av medstudenter med ulik bakgrunn og nasjonalitet.

Hvorfor studere i utlandet?

Å studere i utlandet gjennom Bjørknes Høyskole har mange fordeler:

  • Du får internasjonal erfaring som verdsettes av fremtidige arbeidsgivere
  • Du blir god i et annet språk
  • Du opplever et annet land og kultur
  • Du skaper et internasjonalt nettverk
  • Gode finansieringsmuligheter gjennom Lånekassen
  • Du får en unik studietid med minner og venner for livet
  • Du vokser på nye erfaringer
  • Du får mange faglige valgmuligheter, og en fleksibel, internasjonal grad
  • Du får hjelp av Bjørknes Høyskole til å nå dine mål
For kontakt eller mer informasjon om Fysioterapi - Saxion University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse og minst 3,8 i karaktersnitt uten noen form for tilleggspoeng. Minst 4 i engelsk fra vgs eller godkjent IELTS eller TOEFL engelsktest. Det er anbefalt, men ikke et krav, med biologi. Bjørknes Høyskole har individuell vurdering av hver enkelt søker og vektlegger i særlig grad motivasjon og attester fra arbeidsgiver og/eller lærer. Det lønner seg å søke tidlig, men Bjørknes tar imot gode søknader helt frem til studiestart. For å bli vurdert må du sende Bjørknes en komplett søknad med motivasjonsbrev på engelsk, vitnemål/karakterutskrift og attester fra lærer og/eller arbeidsgiver.

Studiefakta, Tittel m.m

Fullførte studier gir graden Bachelor of Physiotherapy.

Kostnader

Skolepengene per studieår i Nederland er for tiden ca EURO 2800. Det tas forbehold om at prisen kan stige. Likevel er det langt billigere å være utenlandsstudent i Nederland sammenlignet med Sentral-Europa, Storbritania, Usa eller Australia.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fysioterapi - Saxion University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fysioterapi - Saxion University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!