Vis studentum.no som: Mobil

Anvendt psykologi – Bachelor

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid
3 år (180 stp)
Bachelor
Ja
Høst
Søknadsfrist: Rullerende inntak
Nettstudier, Oslo

Anvendt psykologi – Bachelor

Anvendt psykologi

Ta en bachelor i anvendt psykologi!

Vil du lære hvordan man anvender psykologiske teorier i praktiske situasjoner i arbeidslivet? Ønsker du å lære mer om hvorfor mennesker gjør som de gjør og føler som de føler? Ta en bachelor i anvendt psykologi på Bjørknes Høyskole!

Bachelorutdanningen tilbys både på nett og på høyskolen i Oslo, og er godkjent for støtte fra Lånekassen. Her lærer du hvordan man kombinerer psykologisk teori og praksis i arbeidslivet og andre livssituasjoner. Hva er normale reaksjoner på unormale hendelser? Hvordan velge den riktige kandidaten til ulike stillinger. Hvordan kan kunnskap om hvordan mennesker fungerer fremme menneskerettigheter? Hvordan kan man arbeide med barn og unge med atferdsproblemer? Hva er egentlig psykiske lidelser?

Dette og mye mer vil du lære mer om i løpet av bachelorutdanningen på Bjørknes Høyskole!

Hva er anvendt psykologi?

Hovedvekten av emnene i dette bachelorstudiet er psykologiske emner, som gjør at du vil ha en god plattform for din vei videre.  De fleste masterstudier krever at man har minimum 80 studiepoeng med psykologiemner. Dette bachelorstudiet vil gi deg mer enn dette:

 • Innføring i generell psykologi
 • Personlighet- og sosialpsykologi
 • Utviklingspsykologi
 • Forskningsmetoder
 • Biologisk psykologi
 • Organisasjonspsykologi
 • Abnormal psykologi
 • Kritisk psykologi
 • Konsulterende psykologi

I tillegg kan du velge mellom følgende valgemner:

 • Idrettpsykologi og coaching
 • Skolepsykologi
 • Familiepsykologi
 • Politisk psykologi
 • Kulturpsykologi (undervises 4 uker i Tanzania)
 • Internship
 • Økonomisk psykologi
 • Klinisk miljøterapi
For kontakt eller mer informasjon om Anvendt psykologi – Bachelor , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Du blir ikke psykolog ved å ta et bachelorstudium i anvendt psykologi, men arbeidslivet har bruk for den psykologiske kompetansen dette studiet vil gi deg. Kan du se for deg en arbeidsplass der psykologisk kunnskap er irrelevant? Alle steder der man jobber med mennesker, og systemer rundt mennesker vil det være arbeidsplasser med behov for denne kompetansen. Dette gjelder for eksempel innen kriminalomsorg, barnevern, skole, barnehage, eldreomsorg, saksbehandling, personalavdelinger, rekruttering, markedsføring, krisesentre osv.  

Arbeidsmarkedet er tøft med en bachelorgrad, men denne bacheloren vil gi deg nyttig kunnskaper, ferdigheter og en generell kompetanse som vil gjøre det du kan anvendbart dit du kommer.

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor, 180 studiepoeng

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Anvendt psykologi – Bachelor .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo

Studiested

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Saman
(4)
Du må like faget, det er et fint studie for de som er interessert i menneskets sinn
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Anvendt psykologi – Bachelor :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler