Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år
Videregående skole / Studiekompetanse
Kontakt lånekassen

Spansk I

Ta opp Spansk 1

Ta Spansk I (1 år) som privatist

Vil du ta opp Spansk I, eller angrer du på at du ikke tok spansk på videregående? Akademiet Privatistskole hjelper deg med å ta spansk som privatist!

Spansk I er et fellesfag innenfor studiespesialisering (tidligere allmenne, økonomiske og administrative fag). Språket snakkes av nærmere 400 millioner mennesker over hele verden, og er offisielt språk i 21 land. Norge har dessuten bred kontakt med spansktalende land, så det er stort behov for mennesker som snakker og skriver spansk.

Hva lærer man på Spansk I?

Målet med faget er å mestre skriftlig og muntlig spansk, og det er derfor viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med spansk grammatikk. Du vil også bli introdusert for kultur, samfunn og litteratur i spanskspråklige land.

For kontakt eller mer informasjon om Spansk I, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne ta privatistkurs i Spansk I må du høre til i en av disse kategoriene:

  • Du har hatt et annet fremmedspråk enn spansk på ungdomsskolen (i tillegg til engelsk) og tok spansk I (tidligere kalt C-språk) på videregående skole.
  • Du har hatt et annet fremmedspråk enn spansk på ungdomsskolen (i tillegg til engelsk) og fortsatte på nivå II (tidligere kalt B-språk) med det samme språket på videregående skole.
  • Du har hatt et annet fremmedspråk enn spansk på ungdomsskolen (i tillegg til engelsk) og byttet til et annet fremmedspråk - men ikke spansk - på videregående skole. Det nye faget tok du på nivå I (tidligere C-språk).

Gjelder ingen av disse alternativene for deg; så må du velge Spansk II-kurs.

Studiefakta, Tittel m.m

Privatisteksamen i Spansk I

Fagkoder:
Spansk I: FSP5092 skriftlig, FSP5093 muntlig 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk I.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk I:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!